HighlightsLifestyleΓυναίκα

4 αρώματα από τους πιο ιδιαίτερους οίκους που αξίζει να δοκιμάσεις από το Anello στην Κοζάνη

Το Anello δεν εφησυχάζεται ποτέ και έφερε για εσάς τα πιο ιδιαίτερα αρώματα που έχουν γίνει ήδη best seller μέσω του Tik tok του σε όλη την Ελλάδα!

Φτάνει ο χειμώνας σιγά σιγά και το Anello έψαξε και βρήκε για εσάς μοναδικα άρωματα για τους κρυουσ μήνες του χειμώνα.

Αρώματα που ξυπνάνε μνήμες και θα μεινουν αξέχαστα στους άλλους, τόσο για τη χαρακτηριστική μυρωδιά τους, τη μεγάλη διάρκεια, αλλά και για την ποιότητα παρασκευής τους.

Επισκέψου το κατάστημα Anello Μεγάλου Αλεξάνδρου 16 ψέκασε το σώμα σου με αυτά, άφησε τα να βγάλουν τα συστατικά τους, δες αν σου ταιριάζουν και εξασφάλισε την πιο ιδανική για εσένα μυρωδιά για το χειμώνα.

Τα 4 αρώματα από τους πιο ιδιαίτερους οίκους!

1) Cant stop loving you Kilian: Για ακόμη μία φορά από τον ιδιαίτερο οίκο Killian ήρθε ένα άρωμα για να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή, μοναδική, ιδιαίτερη! Ένα άρωμα που δεν θα σταματήσεις ποτέ να αγαπάς, να ερωτεύεσαι και να ζεις τη ζωή σου με έντονο πάθος. Έχει μέσα άνθη πορτοκαλιάς, μέλι, βανίλια Μαγαδασκάρης! Το νέο αυτό άρωμα είναι το συμβόλαιο της αιώνιας αγάπης… Απλά δοκίμασε το!

2) Valay parfums de Marly: Είναι ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας. Ένα άρωμα, το οποίο έχει μέσα λευκά λουλούδια, ξύλο, πούδρα, κεχριμπάρι… είναι και λίγο φρουτώδες Ένα άρωμα που θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίζεις στην καθημερινότητα σου γιατί μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ και απλά να νιώθεις την απόλυτη αίσθηση της καθαριότητας και του σαπουνιού.

3) La belle jean Paul Gaultier: Το νέο αυτό γυναικείο άρωμα, είναι ένα άρωμα πολύ θηλυκό, σέξι, ξεχωριστό, ιδιαίτερο με μία μοναδική αίσθηση γοητείας που αναδεικνύει την γυναικεία πλευρά. Έχει μέσα βανίλια, πούδρα, ξύλο, κεχριμπάρι, περγαμόντο και είναι ένα άρωμα ιδανικό για βραδινή χρήση και για ιδιαίτερες στιγμές

4) Tonga Cola Mancera: Είναι ένα άρωμα για άνδρες και γυναίκες ανατολίτικο και πικάντικο έχει μέσα Coca-Cola βανίλια κεράσι, κεχριμπάρι, πατσουλί. Είναι ένα άρωμα που ήρθε για να φέρει την ανατροπή!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα