LifestyleΆνδραςΓυναίκα

5 Χαρακτηριστικά των γυναικών που ξενερώνουν τους άντρες!

Οι σχέσεις αντρών – γυναικών αποτελούν πραγματικά μια δύσκολη υπόθεση, λόγω του διαφορετικού τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς των δύο φύλων. Ειδικά όταν μιλάμε για ερωτικές σχέσεις, όπου εμπλέκονται και συναισθήματα, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο πολύπλοκα! Δες τα κυριότερα χαρακτηριστικά των γυναικών που ξενερώνουν τους άντρες!

Μπορεί να μην μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε πλήρως τους άντρες και να συνεχίσουμε να θεωρούμε συγκεκριμένες αντιλήψεις τους περίεργες ή ακατανόητες. Ωστόσο, αν εξοικειωθούμε με τα γνωρίσματα στη συμπεριφορά μας που τους ξενερώνουν, ίσως μπορούμε να τους προσεγγίσουμε διαφορετικά, με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τί να μην κάνεις αν δε θες να τον ξενερώσεις!

 

1. Υπερβολική ζήλια

ζήλια γυναίκας ξενερώνουν άντρες

Η ζήλια σε μία ερωτική σχέση μπορεί πράγματι να ανανεώσει το ενδιαφέρον, ειδικά στις περιπτώσεις μακροχρόνιων σχέσεων. Ωστόσο, όταν εμπλέκονται συναισθήματα, είναι πολύ πιθανό να μη “βλέπουμε” καθαρά και αντικειμενικά τα πράγματα και να φτάνουμε σε ακραίες εκφράσεις υπερβολικής ζήλιας.

Οι άντρες σιχαίνονται την υπερβολική ζήλια από την κοπέλα τους, ειδικά όταν εκφράζεται με άσχημο τρόπο. Πέρα από το ότι είναι δυσάρεστο από μόνο του το να τον ελέγχεις διαρκώς, δείχνει ότι δε νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Υποσυνείδητα το εκλαμβάνει και αυτός έτσι, με αποτέλεσμα να ξενερώσει.

2. Ακραίος δυναμισμός

γυναίκα επιβάλλεται σε άντρα ξενερώνει

Είναι γεγονός ότι είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου και να νιώθεις και να δείχνεις την αυτοπεποίθησή σου. Οι άντρες εντυπωσιάζονται από τις γυναίκες που έχουν άποψη, παίρνουν πρωτοβουλίες και δεν “κρύβονται” πίσω από αυτούς!

Προσοχή, όμως! Αν το παρακάνεις με τον δυναμισμό, θα φτάσεις στο σημείο να γίνεις αυταρχική. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των γυναικών που ξενερώνουν τους άντρες, οι οποίοι  θέλουν να νιώθουν “κυρίαρχοι” και να μη νιώθουν ότι καπελώνονται. Έχε την άποψή σου και άσε τον να έχει τη δική του, μην προσπαθείς να του επιβληθείς.

3. Εμμονή με την εμφάνιση

πολλά καλλυντικά γυναίκα εμμονη εμφάνιση

Προφανώς το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει ένας άντρας είναι η εμφάνιση και όχι τα γλυκά σου αισθήματα. Μην κοροϊδευόμαστε! Οι άντρες θέλουν να δουν ένα σώμα προσεγμένο και μια γυναίκα περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια.

Ωστόσο, ένα από τα πράγματα που κάνουμε οι γυναίκες και ξενερώνουν τους άντρες είναι η εμμονή με νύχια, μαλλιά και ρούχα. Το χειρότερό τους, δε, είναι το υπερβολικό μακιγιάζ. Σιχαίνονται να μην μπορούν να μας φιλήσουν γιατί παρεμβάλλονται 5 στρώσεις make up και να θέλουν να μας μυρίσουν και να ζαλίζονται -με την κακή έννοια- από τα λίτρα αρώματος! Keep it simple!

4. Στοιχεία νταλικιέρη

γυναίκες που βρίζουν ξενερώνουν άντρες

Υπάρχουν φορές που οι γυναίκες θέλουμε να νιώσουμε ότι πατάμε στα πόδια μας και είμαστε απόλυτα ικανές να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Ότι δεν έχουμε ανάγκη από την προστασία ή την παρεμβολή του άντρα.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να ξεφύγουμε και να αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν νταλικιέρηδες. Να κάνουμε χειρονομίες, να βρίζουμε και να φαινόμαστε σαν ψευτόμαγκες. Πίστεψέ με, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά των γυναικών που ξενερώνουν τους άντρες. Ακόμη κι αν μιλάς στην κολλητή σου, προσπάθησε να μη χρησιμοποιείς βρισιές από οικειότητα, όπως κάνουμε συνήθως.

5. Γκρίνια

γυναίκα παραπονιέται

Δεν ξέρω γιατί δεν ξεκίνησα με αυτό. Στη μίνι έρευνα που έκανα, ΟΛΟΙ οι άντρες έβαλαν αυτό το χαρακτηριστικό ως τον νούμερο 1 παράγοντα από όσους τους ξενερώνουν. Και εδώ που τα λέμε, όχι αδίκως. Ακόμη και οι γυναίκες μεταξύ μας, με τις φίλες ή αδερφές μας, συχνά θα κόψουμε η μία την άλλη την γκρίνια, γιατί απλά δεν μπορούμε να ακούμε άλλο.

Όση κατανόηση και να έχει ο άντρας, το να έχει διαρκώς μια μουρμούρα στα αυτιά του, σίγουρα σταδιακά θα τον ξενερώσει. Ακριβώς επειδή οι γυναίκες δεν μπορούμε εύκολα να αδιαφορήσουμε για πράγματα που μας ενοχλούν, τείνουμε να το παρακάνουμε με την γκρίνια. Προσπάθησε να την περιορίσεις σε νορμάλ επίπεδα και μόνο για ζητήματα που όντως αξίζουν, αν δε θες να τον ξενερώσεις!

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα