LifestyleΓυναίκα

5 Όμορφες ιδέες για καθημερινά χτενίσματα στα μαλλιά!

Το να έχεις περιποιημένα και όμορφα μαλλιά είναι ένα βασικό στοιχείο για μια συνολικά κομψή εμφάνιση. Όταν λοιπόν δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με τα μαλλιά σου σε καθημερινή βάση τότε το look σου πέφτει. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά απλά καθημερινά χτενίσματα για τα μαλλιά σου που γίνονται γρήγορα και εύκολα, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερη τεχνική.

Γιατί λοιπόν να μην περιποιείσαι τα μαλλιά σου φτιάχνοντας απλά αλλά όμορφα χτενίσματα, ακόμα κι αν δε διαθέτεις πολύ χρόνο στη καθημερινότητα σου; Ανακάλυψε 5 όμορφες ιδέες για καθημερινά χτενίσματα στα μαλλιά!

Όμορφα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα!

 

1. Μισά μαλλιά κάτω- μισά επάνω σε bun

Ένα πολύ γρήγορο χτένισμα αν έχεις μαλλιά μεσαίου μήκους ή μακριά είναι να πιάσεις τα μισά μαλλιά επάνω σε ένα χαλαρό bun και να αφήσεις τα υπόλοιπα κάτω. Είναι ένα τέλειο και πολύ βολικό πιάσιμο ειδικά αν σε ενοχλούν τα μαλλιά που μπαίνουν μπροστά από το πρόσωπο. Αν θέλεις να κάνεις το χτένισμα σου να φαίνεται πιο περιποιημένο μπορείς να κάνεις μερικές μπούκλες με το ψαλίδι.

 

2. Χτένισμα με μαντήλι

Το μαντήλι είναι ένα πολυμορφικό αξεσουάρ με το οποίο μπορείς να κάνεις μερικά τέλεια χτενίσματα! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι μπορεί να στολίσει τέλεια τα μαλλιά σου και με πολλούς τρόπους! Ένας από τους πιο απλούς είναι να πιάσεις τα μαλλιά σε μια αλογοουρά και να τα δέσεις με ένα μαντήλι. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε το σαν μια στέκα στα μαλλιά σου. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές και μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες από εδώ.

3. Beach waves

Τα αγαπημένα μας beach waves, δηλαδή οι χαλαρές ανεπιτήδευτες μπούκλες που μοιάζουν σαν να έχεις μόλις γυρίσει από τη θάλασσα, είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές βόλτες σου αλλά και για το γραφείο. Ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά θα είναι πολύ εύκολο να πετύχεις τέτοιες μπούκλες δουλεύοντας τα απλά με λίγο αφρό. Αν πάλι τα μαλλιά σου είναι πιο ίσια τότε θα χρειαστείς τη βοήθεια μιας φισούνας.

4. Απλό χαμηλό σινιόν

Ένα πολύ κομψό χτένισμα που μπορείς να πετύχεις πολύ εύκολα ακόμα κι αν τα χέρια σου δεν πιάνουν ιδιαίτερα είναι ένα χαμηλό σινιόν. Μοιάζει ένα αυστηρό χτένισμα, γι’ αυτό είναι τέλειο ακόμα και για ένα professional look. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις τα μαλλιά στη μέση, να τα χτενίσεις καλά και να τα μαζέψεις σε ένα χαμηλό κοτσάκι. Μέσα σε δύο- τρία λεπτά λοιπόν θα έχεις φτιάξει ένα hairstyle για όλες τις ώρες!

5. Ατημέλητο ψηλό πιάσιμο

Ένα πολύ βολικό χτένισμα που οι περισσότερες από εμάς αγαπάμε ειδικά το καλοκαίρι είναι ένα ατημέλητο ψηλό πιάσιμο. Μάλιστα, όσο πιο χαλαρό τόσο το καλύτερο, γι’ αυτό άσε μερικά τσουλουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπο σου. Από τη χαλαρή βόλτα στην αγορά μέχρι την παραλία, είναι ένα χτένισμα που θα σε κρατάει δροσερή αλλά και στιλάτη!

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα