LifestyleΓυναίκα

5 Πανέμορφες Ιδέες για νυφικό μακιγιάζ

Πώς να βαφτείς για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό νυφικό μακιγιάζ;

 

1. Νυφικό μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις

Εάν είσαι μέλλουσα νύφη και θέλεις να δείχνεις και εντυπωσιακή, αλλά και όχι υπερβολικά βαμμένη, τότε καλύτερα να επιλέξεις ένα nude νυφικό μακιγιάζ. Για αυτό το λόγο, προτίμησε ένα φυσικό μακιγιάζ με τα απολύτως απαραίτητα και μην το παρακάνεις. Επίλεξε ένα ρουζ σε ροζ τόνους με ένα nude κραγιόν και μάσκαρα. Επιπλέον, εάν θέλεις, να προσθέσεις κάτι ακόμα, για να μην δείχνεις πολύ απλή, βάλε μια λεπτή γραμμή eyeliner.

2. Μακιγιάζ με ροζ αποχρώσεις

Ένα μακιγιάζ με ροζ αποχρώσεις, θα σε απογειώσουν. Θα δείχνεις ρομαντική, αλλά και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακή. Εξάλλου, το συγκεκριμένο χρώμα, ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες, οπότε μην το φοβηθείς.  Για να το πετύχεις, λοιπόν, μπορείς να βάλεις σκιές σε ροζ αποχρώσεις, με απαλό ροζ ρουζ και ένα glossy ή matte ροζ κραγιόν.

3. Μακιγιάζ με έντονα μάτια

Εάν έχεις όμορφα μάτια και θέλεις να τα αναδείξεις, τότε πρέπει να τα αναδείξεις. Και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τα αναδείξεις; Φυσικά, να τα τονίσεις για να τραβάς επάνω τους τα βλέμματα. Συνεπώς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις έντονες σκιές, κατά προτίμηση πιο σκούρες  και κάποιο eyeliner, για ένα εντυπωσιακό cat eye look.

4. Νυφικό μακιγιάζ με έντονα χείλη

Το ότι γίνεσαι νυφούλα, δε σημαίνει ότι δε μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου κραγιόν σε έντονη απόχρωση. Ίσα ίσα, θα είσαι τόσο εντυπωσιακή και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα. Ωστόσο, εάν έχεις πολύ μικρά χείλια, απέφυγε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις, καθώς θα δείχνουν ακόμη μικρότερα. Επίσης, εάν αποφασίσεις να κάνεις έντονα χείλη, κράτησε τα μάτια σου πιο ανάλαφρα, χωρίς έντονες σκιές, αλλιώς θα το παρακάνεις!

5. Μακιγιάζ με λάμψη

Εάν θέλεις να εφαρμόσεις highlighter την ημέρα του γάμου σου, τότε κάντο σωστά. Μην το παρακάνεις και φαίνεσαι υπερβολική. Συνεπώς, βάλε τόσο όσο, ώστε να φαίνεται η επιδερμίδα σου υγιής και ότι λάμπει φυσικά. Μπορείς να εφαρμόσεις λάμψη στο εσωτερικό των ματιών, στα ζυγωματικά και κάτω από τα φρύδια.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα