LifestyleΓυναίκα

5 τάσεις στα τζιν παντελόνια που πρέπει να φορέσεις το 2024

Τα kouzougirls σου προτείνουν 5 jean για να είσαι στιλάτη το 2024

1) Baggy jean

Τα baggy παντελόνια είναι στο προσκήνιο της μοδάς και φέτος… και με το δίκιο τους εδώ που τα λέμε, γιατί δεν υπάρχει πιο άνετο παντελόνι από αυτό. Ευρύχωρη γραμμή, που προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων, καθιστώντας τα ιδανικά για καθημερινή χρήση. Συνδυάζονται από ένα απλό πουλόβερ μέχρι ένα υπέροχο σακάκι.

2) Jean σε ίσια γραμμή

Τα jean με ίσια γραμμή αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή το 2024. Η ίσια γραμμή, πιο sexy από ποτέ, προσφέρει μια κλασική εμφάνιση που παραμένει στιλάτη και διαχρονική. Εύκολο Styling, συνδυάζονται άψογα με διάφορα είδη ρούχων, από t-shirts μέχρι πουκάμισα.

 

3) Jean σορτσάκια

Το αγαπημένο σου σορτς, είναι από τα κομμάτια εκείνα της γκαρνταρόμπας σου που δεν χρειάζεται να «ανεβοκατεβάζεις» στις ντουλάπες σου. Αν συνδυάσεις το αγαπημένο σου σορτς με τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ, πρόκειται για ένα κομμάτι το οποίο φαίνεται απολύτως κατάλληλο για κάθε εποχή. Συνδύασε το oversized πουλόβερ, σακάκια , μπότες, καλσόν.

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 τα τζιν σορτσάκια και οι τζιν βερμούδες είναι άκρως απαραίτητα! Μάλιστα, όσον αφορά τα σορτσάκια ο κανόνας φέτος είναι ότι όσο πιο κοντά τόσο καλύτερα! Αν δεν είσαι φαν των πολύ κοντών τότε καλύτερα να πεις ναι σε μια τζιν βερμούδα για σικ εμφανίσεις.

4) Jean παντελόνια με πιέτες

Τα παντελόνια με πιέτες, αποτελούν τη νέα τάση, φαρδιά γραμμή όπως τα baggy, άνετα, ψιλόμεσα και ευκολοσυνδύαστα. Συνδύασε τα με τις πιο ωραίες ζώνες και απογείωσε το στυλ σου.

φαρδύ τζιν πιέτες

5) Mom Fit jean

Τα mom fit jeans είναι τζιν με χαλαρή εφαρμογή, ψηλόμεσα, που δημιουργούν μια άνετη, χαλαρή εικόνα. Έχουν τάση να έχουν στενή γραμμή στη μέση, στενεύοντας προς τα κάτω, προσφέροντας ένα απίστευτο στυλ. Συνδύασε το είτε με τα σνικερς σου είτε με τα αρβιλακια σου.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα