Ώρα να αφήσουμε για λίγο τις πιο σκούρες αποχρώσεις βερνικιών νυχιών που αγαπάμε τον χειμώνα και να βρούμε μερικά ανοιξιάτικα σχέδια νυχιών που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση φορά που θα κοιτάζεις τα χέρια σου.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρει κανείς έμπνευση για τα νύχια του. Το προηγούμενο διάστημα είδαμε τα glazed donut nails της Hailey Bieber να κάνουν θραύση στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά το nail art τα πράγματα είναι πολύ minimal και διακριτικά με μικρές μαργαρίτες, καρδιές ή γραμμές εμπνευσμένες από το γαλλικό μανικιούρ.

Παστέλ

Αλλάξτε το κανονικό γαλλικό μανικιούρ με παστέλ αποχρώσεις. Φαίνεται καλύτερα όταν τα νύχια σου έχουν λίγο μήκος αλλά δεν χρειάζεται να έχεις πολύ μακριά νύχια.

Λίγη αγάπη

Μας αρέσουν το ροζ, οι καρδιές και τα απλά ανοιξιάτικα σχέδια νυχιών. Απομόνωσε το μοτίβο της καρδιάς ακριβώς στο δάχτυλο του δαχτυλιδιού.

Micro-mani γαλλικό με μαύρο

Ένα από τα πιο σικάτα ανοιξιάτικα σχέδια νυχιών για την εποχή (κατά τη γνώμη μας). Το χρώμα της βάσης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον φυσικό τόνο και η μαύρη άκρη πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτή.

Marbling

Αν συνήθως επιλέγεις το γαλλικό μανικιούρ αλλά θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό χωρίς αυτό να ξεφεύγει πολύ, τότε αυτό το look είναι για σένα. Μείνε στη συνηθισμένη ροζ βάση, και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το λευκό για να δημιουργήσεις γραμμές που θυμίζουν μάρμαρο, στα νύχια.

Mαργαρίτες

Ένα από τα πιο ανοιξιάτικα σχέδια νυχιών. Το μοτίβο της μαργαρίτας είναι αρκετά διακριτικό και στο οβάλ σχήμα των νυχιών φαίνονται πολύ σοφιστικέ. Απαιτεί λίγο μήκος και πολύ σταθερό χέρι!

Milky 

Αυτή είναι ίσως η πιο hot τάση στα νύχια αυτή τη στιγμή. Τα γαλακτώδη νύχια χρησιμοποιούν ένα χρώμα που είναι λίγο ροζ και λίγο λευκό και λειτουργεί τέλεια σε οποιοδήποτε μήκος νυχιών.

Βάση και άκρες