HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

70 παιδιά και 63 ενήλικες την Κυριακή στα επείγοντα του Μαμάτσειου λόγω της εποχιακής γρίπης – Οδηγίες στους μαθητές

Η εποχιακή γρίπη βρίσκεται σε έξαρση με τον αριθμό των νοσούντων να αυξάνεται καθημερινά. Η παθολογική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης είναι υπερπλήρης και ζητούνται και εξυπηρετήσεις από άλλες κλινικές για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην προσέλευση των ασθενών. Η κατάσταση στην παιδιατρική είναι σαφώς καλύτερη. Μόνο την Κυριακή σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos τα ΤΕΠ του Μαμάτσειου δέχτηκαν 70 παιδιά και 63 ενήλικες με συμπτώματα της γρίπης.

Στα σχολεία μοιράστηκαν οδηγίες προς του μαθητές , ενώ ήδη οι σχολικές μονάδες λαμβάνουν προληπτικά μέτρα ύστερα και από εγκύκλιο του Υπουργείου. Το 12ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας, το οποίο αριθμεί ελάχιστα νήπια αυτές τις μέρες, θα παραμείνει κλειστό για απολύμανση. Στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν παρατηρούνται τόσες απουσίες, όπως σε νηπιαγωγεία και δημοτικά, τα οποία φαίνεται να κολλούν το ένα μετά το άλλο την γρίπη.

Ακολουθεί η εγκύκλιος του υπουργείου: Εγκύκλιος

Ιωάννα Παπαδημητρίου

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα