Events

7ο τουρνουά Μακεδονικού Κοζάνης: Ένα αφιέρωμα στην εθελοντική αιμοδοσία και στη λήψη δείγματος μυελού των οστών.

Το τριήμερο 21-22-23 Ιουνίου 2019 είναι αφιερωμένο στην Εθελοντική Αιμοδοσία και στην εθελοντική λήψη δείγματος μυελού των οστών

Στο καθιερωμένο θερινό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Μακεδονικός Κοζάνης στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/6 το πρωί σε συνεργασία και την ευγενική υποστήριξη του τμήματος αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου και του Συλλόγου εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας και εθελοντική λήψη δείγματος συμβατότητας δότη μυελού των οστών.

Στη διάρκεια του τουρνουά κινητή ομάδα αιμοληψίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου θα βρίσκεται στο χώρο, για κάθε ενδιαφερόμενο να προσφέρει.

Στο χώρο θα βρίσκεται και ο ΣΕΑ Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”  για λήψη δείγματος  συμβατότητας δότη  μυελού των οστών η οποία διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, δίνεις μόνο λίγο σάλιο.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο αγαπώ τη ζωή και τον συνάνθρωπο. Προσφέρω !

Ένας δεν φτάνει. Χρειάζονται πολλοί. Όλοι μαζί να δώσουμε λίγη ελπίδα και ζωή.

Σε λίγα μόνο λεπτά σώζεις ζωές

Μη διστάζεις.

Δώσε λίγο αίμα.

Χάρισε τη χαρά της ζωής.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα