LifestyleΖώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου

Κριός

Βγείτε στον έξω κόσμο Κριοί, ειδικά αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο των φιλιών και των επιχειρηματικών συνεργασιών σου. Είναι μια υπέροχη μέρα για να ανανεώσετε την παρουσία σας στο LinkedIn και να οργανωθείτε. Βάλτε τα δυνατά σας. Είναι η τέλεια στιγμή για να αγκαλιάσετε την αλλαγή και να ανοίξετε τον εαυτό σας σε νέες προοπτικές. Να θυμάστε ότι κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να ανακαλύψετε ξανά τη ζωή. Έτσι, να είστε τολμηροί, να είστε γενναίοι και πάνω από όλα να είστε ο εαυτός σας.

Ταύρος

Η επαγγελματική σας ζωή πρόκειται να εξελιχθεί σε κάτι απίστευτο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο της καριέρας και της κοινωνικής θέσης σας. Μπορεί να ακούσετε καλά νέα για ένα project αυτή την εβδομάδα και μπορεί να ανακαλύψετε ότι η θέση σας σε έναν συγκεκριμένο ρόλο που έχετε αναλάβει είναι αναβαθμισμένη. Είναι η τέλεια στιγμή για να αναλογιστείτε τις συνήθειές σας και να σκεφτείτε νέες προοπτικές. Θυμηθείτε, κάθε μέρα είναι μια νέα κενή σελίδα, μια ευκαιρία να ξαναγράψετε την ιστορία σας. Λοιπόν, γιατί να μην ξεκινήσετε με ένα χαμόγελο; Είναι δωρεάν και κάνει θαύματα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που σας αφορά. Οπότε σας καλεί να ασχοληθείτε με την καλλιέργεια του πνεύματος. Αν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια, είναι η στιγμή για να το αποφασίσετε. Η ημέρα ευνοεί τη δημιουργικότητα και τη διαίσθηση. Εάν έχετε έργα σε εξέλιξη, τώρα είναι η ώρα να τα προσεγγίσετε από διαφορετική οπτική γωνία. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει και θα εκπλαγείτε από τις καινοτόμες ιδέες που θα έρθουν. Να θυμάστε ότι η δημιουργικότητα δεν είναι προνόμιο των καλλιτεχνών, ανήκει στον καθένα μας.

Καρκίνος

Σκεφτείτε από τη σκοπιά της αφθονίας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο των κοινών πόρων σας. Έχετε ακόμα την ενέργεια από τη χθεσινή νέα σελήνη. Βάλτε έναν στόχο για να δημιουργήσετε μια παράλληλη ασχολία που μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε περισσότερα έσοδα. Η ορθολογική σκέψη μπερδεύεται σήμερα καθώς όλα φαίνονται να συμβαίνουν σε σένα ταυτόχρονα. Όλοι θέλουν τη συμβουλή σας, πολλοί άνθρωποι χρειάζονται χάρες και όσοι έχουν εξουσία σας φορτώνουν με δουλειές. Μείνετε ψύχραιμοι.

Λέων

Αν θέλετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε κάποιον ολόψυχα, οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να το κάνετε. Αποκλειστικά και μόνο αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο των δεσμεύσεών σας. Συζητήστε το και δείτε τι θέλει ο σύντροφός σας. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα. Δείτε πώς πάνε τα πράγματα. Επίσης είναι πιθανόν να δεχθείτε μία περίεργη κλήση αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε.

Παρθένος

Ανάλαβε τις ευθύνες σου, Παρθένε. Η Σελήνη περνά σήμερα στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο των καθημερινών καθηκόντων σας. Σήμερα δεν είστε πολύ συγκεντρωμένο και ίσως μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να κατανοήσετε νέες έννοιες. Μέχρι αύριο θα επανέλθετε. Κάντε μια λίστα με πράγματα που θα θέλατε να κατακτήσετε το Σαββατοκύριακο. Κρατήστε ημερολόγιο για το πώς ξοδεύετε τον χρόνο σας στη δουλειά σύμφωνα με το πρόγραμμά σας για την επόμενη εβδομάδα.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε, Ζυγοί. Η Σελήνη περνά στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο της δημιουργικότητας και της ευχαρίστησής σας. Σχεδιάστε μια συγκέντρωση με φίλους. Ένας φίλος που γνωρίζατε χρόνια μπορεί ξαφνικά να σας σοκάρει λέγοντας κάποια αγενή πράγματα που δεν θα περιμένατε ποτέ από αυτόν ή αυτήν. Αν λέγονται για εσάς, μπορεί να στεναχωρηθείτε πολύ γιατί δεν είναι δίκαιο ή δικαιολογημένο! Μερικές φορές είναι δύσκολο να συγχωρήσετε αυτά τα πράγματα, αλλά κάντε την προσπάθεια. Ο φίλος σας περνάει δύσκολες στιγμές που ίσως δεν γνωρίζετε. Προσπάθησε να μπεις στη θέση του άλλου.

Σκορπιός

Δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι νοιάζεστε και είστε εκεί για αυτούς. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον Υδροχόο, το ηλιακό σπίτι του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Φτιάξτε μερικές οικογενειακές συνταγές, ετοιμάστε ένα ωραίο δείπνο και φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους.  Επίσης μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι σχετικά με μελλοντικές σας κινήσεις. Μπορεί να έχετε πολλές επιλογές, αλλά δεν είστε σίγουροι ποια είναι η κατάλληλη για εσάς. Ίσως δεν είναι καμία από αυτές. Ίσως ο τέλειος στόχος ακόμα δεν σας έχει συναντήσει. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ξεκινήσετε με κάτι αμέσως. Να είστε υπομονετικοί και να έχετε πίστη.

Τοξότης

Να είστε ανοιχτά εκφραστικοί. Αν σας αρέσει να γράφετε, αυτή είναι η στιγμή να ξεκινήσετε. Η Σελήνη περνά στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο της επικοινωνίας. Επίσης είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με έναν καλό φίλο. Απολαύστε τη δύναμη των λέξεων. Ίσως αντιμετωπίσετε πρόβλημα με έναν συνάδελφο ο οποίος σας προκαλεί αναστάτωση. Όμως θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ότι αυτό το άτομο είναι απολύτως τρομοκρατημένο και επομένως ενεργεί αμυντικά. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για αυτό το άτομο μέχρι να το γνωρίσετε καλύτερα.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά βελτιώνονται, Αιγόκερε. Η Σελήνη περνά στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο των χρημάτων. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ελέγξετε τις πληρωμές σας. Εάν έχετε την τάση να μην ελέγχετε τα αντίγραφα κίνησης της πιστωτικής σας κάρτας, κάντε το για να δείτε ποια είναι η πραγματική κατάστασή σας στα οικονομικά σας. Στα ερωτικά σας καλύτερα να μην έχετε πολλές επαφές με τον σύντροφό σας σήμερα, καθώς είναι πιθανόν να αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα και να μην έχει την καλύτερη διάθεση.

Υδροχόος

Γνώρισε τον εαυτό σου καλύτερα, Υδροχόε. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο της προσωπικής σας ταυτότητας. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να δείτε ποιους τομείς της ζωής σας θέλετε να βελτιώσετε. Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα 6 μηνών, 1 έτους ή ακόμη και 5 ετών.  Σήμερα μπορεί να θέλετε να επικεντρωθείτε σε ένα από τα project με το οποίο παθιάζεστε. Εάν ένα από τα μέλη της οικογένειάς σας σας εμποδίζει να εργαστείτε σε αυτό, εξηγήστε πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Συνήθως εργάζεστε πολύ σκληρά, επομένως σας αξίζει να κάνετε ό,τι θέλετε στο ρεπό σας. Απλά προσπαθήστε να είστε διακριτικοί! Θα καταλάβουν!

Ιχθύες

Μερικοί άνθρωποι δεν θα αλλάξουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, τον ηλιακό οίκο των κρυφών εχθρών σας. Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε λίγο χώρο με σκοπό να αναπτύξετε την προοπτική σας. Κάντε νέους φίλους. Προσπαθήστε να συναναστραφείτε σε ομάδες με άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες και ενδιαφέρονται με εσάς.  Μνήμες από το μακρινό παρελθόν, μπορεί να ξυπνήσουν σήμερα. Ακόμη και αν είναι δυσάρεστες, αφήστε το συναίσθημα να σας καταβάλλει και μάθετε από τη διαδικασία.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα