LifestyleΖώδια

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα Σάββατο είναι μια ημέρα γεμάτη δυναμική ενέργεια, χάρη στη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που όμως σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ουρανό. Το πλανητικό τοπίο σου φέρνει ανατροπές που συνδέονται με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης. Μπορεί να νιώσεις έναν διχασμό ανάμεσα στο να διατηρήσεις τη σταθερότητα και να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για αλλαγή. Απαιτείται να διατηρήσεις την ισορροπία, υιοθετώντας μία ψύχραιμη στάση στα οικονομικά ή τον κοινωνικό σου κύκλο, για να επιδιώξεις τους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, σήμερα Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια ατμόσφαιρα αλλαγής και ανανέωσης, αλλά το αίσθημα της ασφάλειας και σταθερότητας δεν υφίσταται. Αισθάνεσαι την ανάγκη να αναθεωρήσεις την προσέγγισή σου στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Ετοιμάσου για αναπάντεχες ευκαιρίες, αλλά και για προκλήσεις που απαιτούν ευελιξία και προσαρμογή. Είναι μία ημέρα πολλαπλών ξεκινημάτων, όπου καλό είναι να μην θεωρήσεις δεδομένο πως όλα θα έρθουν βάσει σχεδίου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου υπόσχεται μια μέρα γεμάτη ανατροπές και σπουδαία , μεγάλα νέα ξεκινήματα. Εκτιμάται να αισθανθείς την ανάγκη να εξερευνήσεις νέες ιδέες και προοπτικές, όσο ταυτόχρονα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και έναν σημαντικό αριθμό εσωτερικών προκλήσεων. Οι αλλαγές είναι αποτέλεσμα της δικής σου εσωτερικής σύγκρουσης, τελικά όμως, θα τις υποδεχθείς με αισιοδοξία και δυναμισμό. Αναζητείς και βρίσκεις στο τέλος την εσωτερική σου αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ανατροπές με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, όπως αντίστοιχα απελευθέρωση και νέα ξεκινήματα. Επικρατεί ένας αέρας ανανέωσης στην κοινωνική σου ζωή, όμως θα παρατηρήσεις αρκετές διαφωνίες κι απομακρύνσεις με τα φιλαράκια σου. Έφτασε στιγμή να ανοίξεις νέους δρόμους στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών και κοινωνικών σου αναγκών, αντιμετωπίζοντας την προσωπική σου αλήθεια και παλεύοντας για τους προσωπικούς σου στόχους.

ΛΕΩΝ

Λέοντά μου, αυτό το Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο ανατροπών και νέων ξεκινημάτων, ιδιαίτερα στις σχέσεις και την επαγγελματική σου ζωή. Πρόκειται για μια μέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες προκλήσεις και ευκαιρίες για ανανέωση και αναπροσαρμογή. Οι άνθρωποι που δεν είχαν αγνές προθέσεις απέναντί σου απομακρύνονται και οι συνεργασίες άνισων όρων περνούν από μία φάση επαναδιαπραγμάτευσης. Επικεντρώσου στο επιθυμητό αποτέλεσμα και μην επιτρέψεις στις συναισθηματικές σου εξάρσεις να θέσουν σε κίνδυνο τα όνειρά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προκαλεί ανατροπές, μα και νέα ξεκινήματα, κυρίως στην καθημερινότητα και στις πνευματικές σου αναζητήσεις. Αναμένεται να αισθανθείς την ανάγκη για αλλαγή στον τρόπο που οργανώνεις τη ζωή σου και στην εξερεύνηση νέων ιδεών. Δεν αποκλείεται να μεταβληθούν οι υποχρεώσεις σου και να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου. Βέβαια, αν αισθάνεσαι ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις δουλειά, προτίμησε να αναζητήσεις πρώτα την επόμενη ευκαιρία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, σήμερα Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρει εντάσεις κι ανατροπές στην προσωπική σου έκφραση και τις ερωτικές σχέσεις σου. Στον έρωτα αναμένεται να βιώσεις αστάθεια κι ανασφάλεια, αφού δεν θα παρατηρήσεις την ανταπόκριση που περίμενες. Είναι μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες για δημιουργικότητα, τουλάχιστον, οπότε το να ανακαλύψεις νέες ασχολίες σίγουρα θα σε κάνει να αισθανθείς εσωτερική ολοκλήρωση. Υπάρχουν δυνατότητες για αυτο-ανακάλυψη και κατανόηση των πραγματικών συναισθηματικών αναγκών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, αυτό το Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προκαλεί μεταβολές, ταραχές και νέα ξεκινήματα στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Σήμερα αισθάνεσαι την ανάγκη για αλλαγές στο σπίτι, ανανεώνοντας τον προσωπικό σου χώρο ή στις σχέσεις σου, αναζητώντας βαθύτερη σύνδεση και αρμονία με τους σημαντικότερους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου. Είσαι ελαφρώς επιρρεπής στα μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι. Οι συνεργασίες σου δε διακρίνονται από σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε Τοξότη, σήμερα Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προκαλεί σημαντικές ανατροπές και νέα ξεκινήματα στην καθημερινότητα και την επικοινωνία σου. Συναντάς απρόβλεπτες ευκαιρίες για αλλαγή και ανάπτυξη, ανοίγοντας νέους δρόμους στην προσωπική σου έκφραση. Βέβαια, καλό θα είναι να αποφύγεις τις λεκτικές εντάσεις, γιατί οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Είναι ευνοϊκή στιγμή για να αξιοποιήσεις τις δεξιότητές σου και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, αναζητώντας καινοτόμες ιδέες και λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου προκαλεί ανατροπές στη δημιουργικότητα και τα οικονομικά σου. Επινοείς νέους τρόπους για να βγάλεις χρήματα, όμως δεν είναι απαραίτητα επιτυχημένοι. Αναμένεται να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες εξελίξεις που σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις αξίες και τις προτεραιότητές σου, για το λόγο αυτό πες το μεγάλο «όχι» σε κάθε μορφής ρίσκου. Τα ερωτικά σου χαρακτηρίζονται από αστάθεια και γενικώς είναι μία ημέρα που πρέπει να φανείς ψύχραιμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια περίοδο σημαντικών ανατροπών και νέων ξεκινημάτων, ιδιαίτερα στο σπίτι και στην προσωπική σου ζωή. Πρόκειται να αισθανθείς την ανάγκη για αλλαγές, απελευθέρωση και ανανέωση, αναζητώντας την ισορροπία στην οικογένειά σου. Σήμερα, καλό είναι να αποφύγεις τις απότομες κινήσεις στο σπίτι, μιας και είσαι επιρρεπής στα μικροατυχήματα. Επίσης, προσπάθησε να μην αναλώνεσαι πολύ σε σκέψεις του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, αυτό το Σάββατο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αντιμετωπίσεις ανατροπές στον εσωτερικό σου κόσμο και στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Επινοείς νέους τρόπους για να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, αναζητώντας βαθύτερη κατανόηση από τον περίγυρό σου. Συγχρόνως, σήμερα είναι ημέρα όπου διαπραγματεύεσαι όρους σε κάποιες συμφωνίες σου ή τακτοποιείς μερικά γραφειοκρατικά θέματα, τα οποία σε στρεσάρουν. Πρόσεχε μην αποκαλυφθούν τα μυστικά σου.

oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα