Τοπικά Νέα

Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Σας ανακοινώνουμε ότι η ιστοσελίδα της ιεράς Μητροπόλεώς μας: www.imflorinas.gr έχει προσβληθεί από κακόβουλη επίθεση και είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας.
Η παρουσία της ιστοσελίδας και ο λόγος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ειρηναίου ενόχλησαν συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες προέβησαν στην εν λόγω επίθεση.
Παρακαλούμε να μην λάβετε υπόψη σας περιεχόμενο το οποίο δεν εκφράζει την Ιερά Μητρόπολη ή περιέχει παραπλανητικές και προσβλητικές πληροφορίες, το οποίο ενδεχομένως δημοσιευθεί στον ιστότοπο, τα κοινωνικά δίκτυα ή αποσταελί με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e–mails) της Ιεράς Μητροπόλεως.
Η Ιερά Μητρόπολη έχει προβεί σε όλες τις κατά το νόμο ενέργειες.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα