Γενικά

Αδιόρθωτοι και «αμετανόητοι»: Λειτουργούν κομμωτήρια και ταβέρνες – 143 συλλήψεις

Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων δεν συμμορφώνονται στη λήψη των αναγκαίων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας

Αδιόρθωτοι παραμένουν ιδιοκτήτες καταστημάτων, οι οποίοι επιμένουν να μη συμμορφώνονται στη λήψη των αναγκαίων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω χθες Δευτέρα ακόμα 16 άτομα, τα οποία λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία. Οι συλλήψεις από την περασμένη Πέμπτη έφτασαν τις 143, ενώ έχουν βεβαιωθεί 138 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, οι συλλήψεις και οι παραβάσεις έχουν ως εξής: την Πέμπτη 12 Μαρτίου 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις την Παρασκευή 13 Μαρτίου 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14 Μαρτίου 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις, την Κυριακή 15 Μαρτίου 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 16 παραβάσεις με 16 συλλήψεις.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν: (51) στην Αττική, (27) στη Δυτική Ελλάδα, (11) στη Θεσσαλία, (8) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, (8) στην Κεντρική Μακεδονία,

(7) στο Νότιο Αιγαίο, (6) στην Κρήτη, (6) στη Θεσσαλονίκη, (5) στη Δυτική Μακεδονία, (5) στην Πελοπόννησο, (4) στη Στερεά Ελλάδα, (2) στην Ήπειρο, (2) στο Βόρειο Αιγαίο και (1) στα Ιόνια Νησιά.

Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους (κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.λπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα