HighlightsTips

Αφράτο και τέλεια σιροπιασμένο ρεβανί με αγελαδινό γιαούρτι “Το Μαρκάτι”

Αφράτο και τέλεια σιροπιασμένο ρεβανί με γιαούρτι, σκέτη απόλαυση.. Με σιμιγδάλι και αγελαδινό γιαούρτι “Το Μαρκάτι” θα γίνει το πιο αφράτο ραβανί σαν κέικ.
Υλικά

5 αυγά

1 φλυτζάνι λάδι σπορέλαιο

1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό

1 γιαούρτι αγελάδος ” Το Μαρκάτι”

1 μπέικιν

1 βανίλια

1 ποτήρι ζάχαρη

1 ποτήρι αλεύρι

Εκτέλεση

Για το μείγμα 

✓Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη

✓Έπειτα ριχνουμε το λάδι, το γιαούρτι αγελάδος “Το Μαρκάτι”, το σιμιγδάλι, το αλεύρι, το μπέικιν και τη βανίλια

✓Βάζουμε στο ταψί το μείγμα και το ψήνουμε στους 180° γύρω στη μισή ώρα (ανάλογα με το φούρνο μας)

Για το σιρόπι 

Υλικά

2,5 ποτήρια ζάχαρη

3,5 ποτήρια ποτήρια νερό

1 βανίλια

1/2 λεμόνι

Εκτέλεση

✓Βράζουμε 5 με 6 λεπτά το νερό με τη ζάχαρη

✓Οταν αρχίσει ο βρασμός προσθέτουμε μία βανίλια και μισό λεμόνι

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα