Γενικά

Αγελάδα, ξεκίνησε από τα Γρεβενά μέσω Εγνατίας για..Θεσσαλονίκη – (εικόνες)

Αγελάδα μπήκε από τον ανατολικό κόμβο Εγνατίας οδού πριν την αερογέφυρα Γρεβενών και κινούταν αντίθετα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Έγιναν απαραιτητες ενέργειες με αστυνομικές δυνάμεις (περιπολικό αστυνομικού τμήματος+Δι.Ασ) στον ανατολικό κόμβο και στον νότιο κόμβο για αποφυγή τροχαίου ατυχήματος και ο επόπτης Διεύθυνσης Γρεβενών (αξιωματικός της τροχαιας Γρεβενών) με το πλήρωμα του περιπολικού τροχαίας κινήθηκαν πεζοί παράλληλα με την αγελάδα μέχρι την αερογέφυρα Καλαμιτσίου όπου μετά από ώρες κατάφεραν να την βγάλουν εκτός της περίφραξης της Εγνατίας οδού.

Παρών στο σημείο ήταν και ο υποδιοικητής της τροχαίας Γρεβενών. Εν συνεχεία περιορίστηκε πριν βγει στο δρόμο Γρεβενών-Τρικάλων και ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης της να την παραλάβει, ο οποίος προσήλθε αργά το βράδι. Από τις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της τροχαίας Γρεβενών δεν προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία οδό εν ώρα αιχμής.

αιχμής.

Κώστας Μάρκου στο grevenaportal.gr , aetos-grevena.blogspot.com

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα