HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

“Άγριες Μέλισσες” – Ο Κοζανίτης ηθοποιός που υποδύεται τον γιο του Νέστορα-Φωτογραφίες

Ένα από τα νέα πρόσωπα που εμφανίστηκαν στα τελευταία επεισόδια της δημοφιλέστερης τηλεοπτικής σειράς της φετινής χρονιάς, τις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤΕΝΝΑ, είναι εκείνο του γιου του Νέστορα, σε ένα flash-back με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον δολοφονηθέντα (από τον Θωμά Κυπραίο, όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια) γιο του απόστρατου ταξίαρχου στη σειρά είναι ο Κοζανίτης Παντελής Βασιλόπουλος, ο οποίος γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης.

 

Ο πατέρας του, Φώτης Βασιλόπουλος (διοικητικό στέλεχος στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου) κατάγεται από τα Γρεβενά και η μητέρα του  Αναστασία Καραγιάννη από τις Αυλές του Δήμου Σερβίων, με τον ίδιο να σπουδάζει αρχικά μηχανολόγος μηχανικός στο Βόλο και, παράληλα, να τελειώνει και τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας. 

Ο Παντελής Βασιλόπουλος σήμερα συμμετέχει στην παράσταση “SEX” της Justine Del Cort, από την ομάδα “Παπαλάνγκι” στο Θέατρο 104, αλλά και στην παιδική παράσταση “Στο Σκλαβί” της Ξένιας Καλογεροπούλου, ενώ θα τον δούμε και ατο αποψινό (Τετάρτη 22 Ιανουαρίου) επεισόδιο στις “Άγριες Μέλισσες

 

Το βιογραφικό του Παντελή Βασιλόπουλου:

 

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα