Γενικά

Άγριο έγκλημα στο Κιλκίς: Ανατροπή! Ο 54χρονος σκότωσε τον ληστή του

Ένας 45χρονος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 20/5 από τα πυρά ενός 54χρονου κτηνοτρόφου, στην περιοχή των Μουριών, στο Κιλκίς.

Ο άνδρας ο οποίος έπεσε νεκρός ήταν Γεωργιανός και μάλιστα με βαρύ ποινικό μητρώο, ενώ το μοιραίο βράδυ είχε πάει να κλέψει την κτηνοτροφική μονάδα. Μάλιστα, το θύμα είχε 7 διαφορετικά ονόματα και είχε αποφυλακιστεί το 2019 από την Αλικαρνασσό

Το θύμα πήγε σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του δράστη με 3 ακόμα άτομα, οι δύο ήταν φίλοι του και ο τρίτος ήταν γιος του ενός. Προσπάθησαν να παραβιάσουν πόρτα δωματίου όπου βρισκόταν ο δράστης, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία του.

Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την παρουσία ατόμων που προσπαθούν να παραβιάσουν την πόρτα , από το εσωτερικό του χώρου έβαλε προς το μέρος τους με το κυνηγητικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το θύμα.

Μετά τους πυροβολισμούς όλοι μαζί έφυγαν με το ίδιο όχημα που είχαν φτάσει στο χώρο κι ένας εξ αυτών ενημέρωσε τηλεφωνικά την αστυνομία για το συμβάν.

Το δελτίο της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

“Συνελήφθη χθες (20 Μαΐου 2024) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, λίγο νωρίτερα 2 ενήλικες άνδρες και 2 ανήλικοι, επιβαίνοντας σε όχημα πήγαν σε κτηνοτροφική μονάδα και επιχείρησαν να παραβιάσουν θύρα χώρου της μονάδας, όπου βρισκόταν ο προαναφερόμενος άνδρας.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός ενήλικα άνδρα.

Οι τρεις συνεργοί του εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας.

Κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα