HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Ακούστε το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη «Τα παιδιά της Άνοιξης», με τη συμμετοχή της χορωδίας του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονία

Με τη συμμετοχή της χορωδίας του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τη διεύθυνση της οποίας έχει ο Δρ. Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης κυκλοφόρησε από την Heaven Music του ομίλου ΑΝΤ1 το νέο τραγούδι του καλλιτέχνη με τίτλο «Τα παιδιά της Άνοιξης».

«Τα παιδιά της Άνοιξης» είναι ένας ύμνος για τη συμπερίληψη και το δικαίωμα των ίσων ευκαιριών. Μέσα από το τραγούδι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η Τέχνη μπορεί να αφυπνίσει, να ευαισθητοποιήσει και να μας υπενθυμίσει την ομορφιά και την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου.

Μουσική: Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης
Στίχοι: Δημήτρης Ι. Μπρούχος
Σολίστας: Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης
Programming – Tρομπέτες: Νίκος Ράλλης
Συμμετέχει η χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας υπό τη διεύθυνση του Δρ. Κ. Τσαχουρίδη.

Η ηχογράφηση της χορωδίας έγινε στο Cue Productions (Θεσσαλονίκη) με την ευγενική χορηγία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Mixing & Mastering: BK Studios Video Credits:
Story – Direction: Τάσος Θώμογλου, Ιάκωβος Καγκελίδης
Κάμερα – Mοντάζ: Παύλος Τσανακτσίδης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα