Αθλητισμός Κοζάνη Τοπικά Νέα

Αλλάζει χέρια η ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης;;;

Με αγωνία παρακολουθούν οι φίλαθλοι σε Πτολεμαιδα και Κοζάνη τις εξελίξεις στις ποδοσφαιρικές ομάδας, δηλαδή σε Εορδαϊκό και Κοζάνη. Και αν στο πρώτο οι κινήσεις που γίνονται αφήνουν ένα παράθυρο αισιοδοξίας για το αύριο στην Κοζάνη τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.

Πριν λίγες μέρες γράφτηκε ότι η ομάδα της Κοζάνης αλλάζει «χέρια» και τα ηνία της θα πάρουν 2 αδέρφια παλιοί ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει και τα ερυθρόλευκα. Μάλιστα οι επαφές είχαν φτάσει σε πολύ καλό σημείο και όλοι μιλούσαν για συμφωνία. Οι υποψήφιοι να αναλάβουν την ομάδα την μόνη υποχρέωση που θα είχαν ήταν η κάλυψη των υποχρεώσεων προς τρίτους και παίκτες που σύμφωνα με τη διοίκηση δεν ήταν αποτρεπτικά.

Τις τελευταίες μέρες όμως τα πράγματα δείχνουν να οδεύουν προς ναυάγιο αφού πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος της Κοζάνης κάνει δεύτερες σκέψεις για να παραχωρήσει την ομάδα.   Φήμες αναφέρουν πως πίσω από τα αδέρφια βρίσκονται κάποιοι άλλοι που θέλουν την ομάδα και έτσι η τωρινή διοίκηση της ομάδας θέλει να κάνει συζητήσεις σε άλλη βάση.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον της ομάδας η οποία για ακόμα μια χρονιά δεν μπόρεσε να ανέβει (αν και ίσως τα καταφέρει στη περίπτωση που αυξηθούν οι όμιλοι στη Γ΄ )

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα