LifestyleΠαιδί

“ ΑλλάΖω Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι”

Με το νέο εργαστήριο “Ρίχνω” Γέφυρες
συνεχίζεται η συμμετοχή της Βιβλιοθήκης Κοζάνης
στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συνεχίζει την συμμετοχή της στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας “ΑλλάΖΩ Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι”, με νέα δράση και θεματολογία.
Το νέο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών και μ’ αυτό ξεκινά μια νέα θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τον δεύτερο κύκλο με ανανεωμένη διάθεση.
Σ’ αυτό το πρώτο εργαστήριο θα γνωρίσουμε τον ρόλο της γέφυρας σε κάθε μας ταξίδι και τι είναι αυτό που πραγματικά ενώνει κάθε φορά.
Το καλοκαίρι έφτασε και μια λέξη “ηχεί” στο μυαλό μας…διακοπές!! Διακοπές δηλαδή ταξίδια, εκδρομές, καινούριοι τόποι και εμπειρίες. Τα ταξίδια μας γίνονται γέφυρες για να γνωρίσουμε νέα μέρη, νέους ανθρώπους, νέες καταστάσεις. Ας “ρίξουμε” μια γέφυρα κι ας έρθουμε πιο κοντά σε τόπους και σε χρόνους αγαπημένους, ας “ρίξουμε” μια γέφυρα για να ενώσουμε ανθρώπους, εποχές και γεγονότα.
Όσοι θελήσετε να συμμετάσχετε μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο (download) και να μελετήσετε αρχικά τις οδηγίες του εργαστηρίου που εμπεριέχονται στο αρχείο που επισυνάπτεται στο τέλος της σελίδας. Στην προτεινόμενη βιβλιογραφία, υπάρχουν και πάλι οι υπερσύνδεσμοι (link) για βιβλία σε ψηφιακή μορφή.
Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία την ιστορία σας και να τη στείλετε στην Βιβλιοθήκη μας, στο mail: draseis@kozlib.gr, κι εμείς θα τα αναδημοσιεύσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!
Παραμένουμε ασφαλείς! Συνεχίζουμε να διαβάζουμε!
Για να ανοίξτε ή να κατεβάσετε το επισυναπτόμενο αρχείο πατήστε εδώ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα