HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Άλλο ένα περιστατικό με πέντε αδέσποτα στην Πλατεία της Κοζάνης- Επιτέθηκαν σε συμπολίτη μας

Άλλο ένα περιστατικό στην πόλη μας, με πέντε αδέσποτα αυτή τη φορά, τα οποία ξημερώματα επιτέθηκαν σε συμπολίτη μας, ακριβώς μπροστά από το δημαρχείο Κοζάνης.

Τυχερός στην ατυχία του βέβαια γιατί του έσκισαν μόνο το παντελόνι και δεν συνέβη κάτι πιο σοβαρό. Πρέπει να γίνει όμως κάτι σοβαρό για να λυθεί αυτό το θέμα;

Η αγανάκτηση των δημοτών είναι πλέον δκαιολογημένη, το πρόβλημα παραμένει άλυτο ήδη από την προηγούμενη δημοτική αρχή και περιμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή να μεριμνήσει.

2 σχόλια

Αναστασία Αργυροπουλου 27 Φεβρουαρίου 2024 at 14:47

Στην περιοχή πλατάνια το περασμένο Σάββατο στο πίσω μέρος της Παναγίας Φανερωμενης μας επιτέθηκαν 5 αδέσποτα με την μικρή μου μέρα μεσημέρι… Είχα ψώνια στα χέρια μου κ τα απομάκρυνα όσο μπορούσα αλλιώς θα έπιαναν τη μικρή από το πόδι… Ειμασταν τυχερές που μπήκαμε σε μια αυλή… Για καλή μας τύχη ένας κύριος τηλ στη φιλοζωική να τα μαζέψει, καμία απάντηση όμως δεν πήρα που να δείχνει ότι θα γίνει άμεσα, γιατί μίλησα κ εγώ μαζί του. Η κατάσταση είναι σημαντική, τα παιδιά που πηγαίνουν το πρωί μόνα τους σχολείο κινδυνεύουν..

Απάντηση
kouzounews 27 Φεβρουαρίου 2024 at 17:01

Αρχικά χαιρόμαστε που είστε καλά κ εσείς κ η μικρούλα σας γιατί αυτό ειναι και το σημαντικό. Ωστόσο η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, χρήζει άμεση επίλυση! Η αλήθεια είναι ότι η νέα δημοτική αρχή είχε πει ότι τα αδέσποτα θα ήταν άμεση προτεραιότητα της, ελπίζουμε να γίνει πράξη επιτέλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να κοινοποιουμε τα περιστατικά, ώστε να ακούγονται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα