HighlightsΓενικά

Ανείπωτη τραγωδία: Κατέληξε η 21χρονη που παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη – Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια

Δεν τα κατάφερε η 21χρονη φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη η οποία είχε παρασυρθεί και εγκαταληφθεί το βράδυ της Δευτέρας.

 

Στη γειτονιά των αγγέλων η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η νεαρή κοπέλα ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει στο ThessToday.gr:

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Στις 1.20 τα ξημερώματα Τρίτης (22/11) η φοιτήτρια τραυματίστηκε σοβαρά, όταν οδηγός την πάτησε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη καταμεσίς του οδοστρώματος στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, το βράδυ της Δευτέρας ήταν στα Χανιά, στον τόπο καταγωγής της και στην θαλπωρή της οικογένειάς της και είχε πάρει την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα η φοιτήτρια, κατευθυνόμενη προς οικία φίλων της, διέσχισε την οδό Εγνατία όταν αιφνιδίως την παρέσυρε και την «πέταξε» στον αέρα ένα Ι.Χ. που  οδηγούσε ένας 26χρονος σεσημασμένος Αλβανός και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ασυνείδητος οδηγός, όχι μόνο παρέσυρε την 21χρονη, αλλά όπως περιγράφουν οι μάρτυρες έκανε όπισθεν και πέρασε ξανά πάνω από το αιμόφυρτο και πολυτραυματισμενο κορμί της.

Μάταια οι πολίτες προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αφού ο οδηγός δεν υπολόγισε τίποτα και έγινε «καπνός» μέσα από τα στενά του κέντρου.

Λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε και συνελήφθη ο 26χρονος που ομολόγησε ότι ήταν αυτός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα