Κοζάνη Τοπικά Νέα

Απάντηση Δήμου Κοζάνης σε δημοσίευμα σχετικά με τους 2 τόνους νωπού κρέατος του προγράμματος ΤΕΒΑ

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Πρωινός Λόγος στις  17/7/2019, το οποίο υπογράφει η κα Ιωάννα Παπαδημητρίου και στο οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως «σε αποθήκη διανομής τροφίμων της περιοχής μας βρέθηκαν οι δύο τόνοι νωπού κρέατος και συγκεκριμένα τα κοτόπουλα που έκαναν φτερά από την αποθήκη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας να αναφέρουμε τα έξης:

Το Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων παραδίδει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την εκάστοτε ποσότητα τροφίμων και η οποία συγκεντρώνεται σε συμβεβλημένη Αποθήκη Διανομής Τροφίμων στην Κοζάνη, όπου και αναδιανέμονται στους Δήμους για τη διάθεση στους ωφελούμενους.

Οι καταγεγραμμένες ποσότητες νωπών προϊόντων που μένουν αδιάθετες, εξαιτίας του γεγονότος πως η Κοινωφελής Επιχείρηση δεν διαθέτει κατάλληλους χώρους συντήρησης, διατηρούνται στην Αποθήκη Διανομής Τροφίμων και χρησιμοποιούνται μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές, για τις ανάγκες του συσσιτίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, όπως προβλέπεται.

Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Μαστρανέστης ΑΕΒΕ για την ευγενική εξυπηρέτηση, όπως και όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με διάφορους τρόπους το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης.

 

Γιώργος Σιαμπανόπουλος

Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κοζάνης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα