Το απίστευτο συνέβη σε έναν ξενοδόχο της Μαγνησίας ο οποίος είναι πλέον αγανακτισμένος από τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης ΑΑΔΕ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν επιχειρηματία που είχε ρυθμίσει τις οφειλές που είχε προς την εφορία και μάλιστα τα τελευταία τρία χρόνια, παρά τις δυσκολίες, ανταποκρινόταν κανονικά στις υποχρεώσεις του, πληρώνοντας το ποσό των 171,60 ευρώ κάθε μήνα.

Ωστόσο ο ίδιος διαπίστωσε ότι η ρύθμισή του είχε χαθεί και αυτό που τον έκανε έξαλλο ήταν όταν έμαθε ότι αυτό συνέβη λόγω ενός υπολοίπουπου προέκυψε από κάποιον επανατοκισμό. Το υπόλοιπο ήταν ύψους 0,05 ευρώ!

Στη συνέχεια απευθύνθηκε με ηλεκτρονικό αίτημα που υπέβαλλε στην ΑΑΔΕ, υπηρεσία της οποίας τον ενημέρωσε ότι είναι αδύνατον και για τους ίδιους να παρέμβουν και γι’ αυτό θα επιληφθούν από τα κεντρικά της ΑΑΔΕ έως το τέλος Μαΐου, δηλαδή μέχρι χθες Παρασκευή.

Σε ανάρτησή του ο επιχειρηματίας αναφέρει πως «μόλις με ειδοποίησαν πως έχω χάσει μια ρύθμιση οφειλών που πληρώνω στην εφορία ευλαβικά και με συνέπεια εδώ και 3 χρόνια,θες με κοβιντ, θες με πλημμύρες, θες με την συντέλεια του κόσμου, εγώ εκεί, Ε171.60 τον μήνα, κάθε μήνα.Και δείτε τι μου έστειλαν ρε φίλε. Και προφανώς λόγω κάποιου δικού τους λογιστικού επαναπροσδιορισμού, αφού έχω πάγια εντολή για το συγκεκριμένο ποσό».