HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Από την Άνοιξη στον Χειμώνα: Ξαφνική Κακοκαιρία με Χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία!

Τις επόμενες ημέρες η Δυτική Μακεδονία πρόκειται να αντιμετωπίσει σημαντική μεταβολή του καιρού, με απότομη πτώση της θερμοκρασίας και πιθανές χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να μειωθεί κατά 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου, με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν τους 9 βαθμούς στα βόρεια.

Στην Κοζάνη, η πρόγνωση για την Τρίτη 18 Μαρτίου δείχνει μέγιστη θερμοκρασία 7°C και ελάχιστη -3°C, με πιθανότητα χιονόνερου.

Στη Φλώρινα, αναμένονται χιονοπτώσεις την Τρίτη 18 Μαρτίου, με μέγιστη θερμοκρασία 3°C και ελάχιστη -6°C.

Η πτώση της θερμοκρασίας και οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν και άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, όπως η Καστοριά και τα Γρεβενά. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις χειμερινές αυτές συνθήκες, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα