Γενικά

«Από την Κυριακή έως την Τρίτη…» – Προειδοποίηση Παναγιώτη Γιαννόπουλου για την εξέλιξη του καιρού

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού έως το Σάββατο, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, θα είναι η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Όμως νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ αναμένονται αρνητικές θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία θα πέσει από την Κυριακή έως την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται και κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Στο Αιγαίο θα πνέουν πολύ ισχυροί παγεροί βοριάδες. Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Παράλληλα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου, αυξημένες πιθανότητες για μπόρες χιονιού αναμένονται στην Αττική.

Προειδοποίηση Παναγιώτη Γιαννόπουλου για την εξέλιξη του καιρού

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται σε Εύβοια, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη. Στις περιοχές αυτές θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών θα σημειωθούν και τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.

Στη Δυτική Μακεδονία συνεχίζεται ο χειμωνιάτικος καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ελαφρώς βελτιωμένος εμφανίζεται ο καιρός αυτές τις μέρες με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, από την Κυριακή αισθητή η πτώση θερμοκρασίας και πάλι.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα