HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Αποχή Δικηγόρων Κοζάνης από τα καθήκοντά τους προς αποφυγή συνωστισμού την Τετάρτη 7/10/20 και την Πέμπτη 8/10/20

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης σε έκτακτη συνεδρίασή του την 5η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30, αποφάσισε ομόφωνα την αποχή των Δικηγόρων Κοζάνης από τα καθήκοντά τους για την 7η και 8η Οκτωβρίου 2020, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη, προς αποφυγή συνωστισμού στο χώρο του δικαστικού μεγάρου Κοζάνης, όπου τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Η απόφαση αυτή λήφθηκε με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της υγείας των συναδέλφων και των λοιπών παραγόντων της δικαιοσύνης, αλλά και της εν γένει δημόσιας υγείας και κυρίως ενόψει αναμονής των αποτελεσμάτων των απαραίτητων δειγματοληψιών που θα διενεργηθούν.

 

Ταυτοχρόνα, το Δ.Σ. ενημερώνει τους συναδέλφους ότι, κατά τις ημέρες αποχής και κατά την εκφώνηση των πολιτικών υποθέσεων, θα παρίσταται στο εκάστοτε Δικαστήριο ένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να αναβάλει τις υποθέσεις, λόγος για τον οποίο και παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώσουν σχετικά με τις υποθέσεις τους ως εξής:

 

Τετάρτη 7/10/2020

 

Α. Μονομελές Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας- Κωνσταντίνος Πελεκούδας

 

Β. Τριμελές Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας- Κωνσταντίνος Πελεκούδας

 

Γ. Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης (Ασφαλιστικά)-Αχιλλέας Καγιόγλου

 

Πέμπτη 8/10/2020

 

Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης-Αχιλλέας Καγιόγλου

 

Όσον αφορά τις ποινικές υποθέσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης κατά τη δικάσιμο της 7/10/2020, συνιστάται στους συναδέλφους, η αυτοπρόσωπη εμφάνιση του εντολέα, ο οποίος και θα αιτείται την αναβολή λόγω της αποχής.

 

Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται η χορήγηση άδειας από τον Δικηγορικό Σύλλογο αναφορικά με υποθέσεις που βρίσκονται στο στάδιο της παραγραφής καθώς και για οποιαδήποτε διαδικαστική πράξη που υπόκειται σε προθεσμία (π.χ. άσκηση ενδίκων μέσων και βοηθημάτων, κατάθεση προσθήκης-αντίκρουσης, προγραμματισμένες ένορκες βεβαιώσεις, κλείσιμο φακέλου υποθέσεων νέας τακτικής διαδικασίας όπου συμπληρώνεται η προθεσμία των εκατό (100) ημερών).

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Δ.Σ.Κ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα