HighlightsΚοζάνηΟδηγός πόλης - Προτάσεις

Αποκριάτικο ραδιοφωνικό/διαδικτυακό πάρτι σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων, που προγραμμάτισε ο ΟΑΠΝ για την Κοζανίτικη Αποκριά 2021, διοργανώνεται το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 9:00 ραδιοφωνικό/διαδικτυακό πάρτι με τους DJs από τη δημοφιλή ομάδα του Facebook «Τα καλύτερά μας Χρόνια» (Happy Days).

Οι tres caballero Δημήτρης Πούλιος, Γιώργος Γερασιμίδης και Δημήτρης Κοκκαλιάρης θα μας χαρίσουν ένα τρελό αποκριάτικο πάρτι, με disco και latin μουσική καθώς και χάλκινα της περιοχής μας. Όσοι επιθυμείτε να ζήσετε ατμόσφαιρα πάρτι, που τόσο μας έχουν λείψει, συντονιστείτε αύριο Σάββατο 13 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του DIVA 91.6 αλλά και από το διαδίκτυο http://divaradio.gr/diva/

Επιπλέον, για μια διαδραστική εμπειρία, μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά σχολιάζοντας ή ανεβάζοντας στιγμιότυπα από τις στιγμές κεφιού της παρέας σας, στη σελίδα του Facebook «Τα καλύτερά μας Χρόνια»:

https://www.facebook.com/groups/971283073043733

Με την ευχή του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε όλοι στην κεντρική πλατεία, απολαμβάνοντας το καθιερωμένο πάρτι νεολαίας, σας περιμένουμε για μια γεύση από τα καλύτερά μας χρόνια!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα