HighlightsΑθλητισμός

Απόστολος Τεληκωστόγλου: Χάλκινο μετάλλιο στο Διεθνές Πρωτάθλημα Tourkish Open G1 TaeKwonDo 2024

🎯 Μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και πολύτιμους βαθμούς ο αθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της Τουρκίας που ξεπέρασε τις 2000 συμμετοχές από 60 χώρες του πλανήτη.
🎯 Ο Αθλητής της αγωνιστικής μας ομάδας μέσα σε διάστημα δέκα ημερών κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια ιδιαίτερης βαθμολογικής αξίας ,για την συγκεκριμένη στιγμή , ενόψει του Ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά πρόκρισης στην Σόφια στις 9 Μαρτίου , που θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της Ελλάδας.
🎯 Τον αθλητή του συλλόγου μας συνόδευσε και καθοδήγησε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος.
🎯 Το Δ.Σ του συλλόγου μας , οι προπονητές και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του Απόστολου συγχαίρουν , τους δύο εκπρόσωπους τους που για μια ακόμη φορά φέρνουν εις πέρας με επιτυχία , μια διεθνή συμμετοχή , κάνοντας περήφανους τους ανθρώπους του συλλόγου μας , την πόλη μας την Κοζάνη , και φυσικά το Ελληνικό Ταεκβοντό, που έχει , Μοναδικό παρελθόν , Εξερετικο παρόν , Λάμπρο Μέλλον !!!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ
Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν.
. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα