Γενικά

Αρναούτογλου: «Άνοιξη το Σαββατοκύριακο, αλλά νέα επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη», σε ποιες περιοχές

Από την Τετάρτη αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού από την δυτική Ελλάδα.

Ανοιξιάτικος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο (2-3/12) καθώς η θερμοκρασία το μεσημέρι του Σαββάτου θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου, από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε ένα πέρασμα από συννεφιές από τα δυτικά προς ανατολικά και θα έχουμε αστάθεια στα ΒΔ της χώρας (Ήπειρο – Δυτική Θεσσαλία – Αιτωλοακαρνανία)με κάποιες βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν οι συννεφιές και το βράδυ βροχές θα έχουμε σε Ροδόπη και στα δυτικά της χώρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στους 22 βαθμούς, στα βόρεια από 15 έως 22 και στα νότια στους 23 βαθμούς.

Στα δυτικά ο υδράργυρος θα σταματήσει στους 21 βαθμούς και στα ανατολικά στους 20.

Ωστόσο από το βράδυ της Κυριακής αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια και στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη θα έρθουν βροχές. Μάλιστα η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή, αφού ο αέρας θα γυρίσει σε βοριάς.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα