HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Αρνητικά 8 δείγματα από το Μαμάτσειο- Αναμένονται άλλα 8- Συνολικά 5 διακομιδές από τα χωριά της «καραντίνας»- Ανάμεσά τους συγγενής του 90χρονου από τη Δραγασιά

Καλά φαίνεται πως είναι τα μηνύματα των τελευταίων ημερών από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης το οποίο μετράει στο ενεργητικό του άλλα 8 αρνητικά δείγματα κορωνοϊου.

Ανάμεσά τους τόσο πολίτες αλλά και προσωπικό του Νοσοκομείου, κάτι που σημαίνει πως επιστρέφουν στη θέση τους, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το δημόσιο σύστημα υγείας, γιατροί και νοσηλευτές που είχαν τεθεί σε καθεστώς καραντίνας.

Στο Νοσοκομείο αναμένουν, πιθανότατα σήμερα ή αύριο, απαντήσεις για άλλα 8 δείγματα που έχουν αποσταλεί τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στα οποία επίσης υπάρχει προσωπικό του Μαμάτσειου.

Σε ότι έχει να κάνει με μέτωπο των χωριών του Βοΐου, το ΕΚΑΒ μετέφερε χθες το πρωί 2 κατοίκους της Δαμασκηνιάς, ενώ αργά το βράδυ έγινε η μεταφορά και ακόμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας στο Μαμάτσειο.

Σήμερα, μέχρι αυτές τις μεσημεριανές ώρες, στο Μαμάτσειο έφτασαν ένα περιστατικό της Δαμασκηνιάς και ένας της Δραγασιάς, με το τελευταίο σύμφωνα με πληροφορίες να αποτελεί συγγενικό πρόσωπο του 90χρονου που έχασε τη ζωή του από κρούσμα κορωνοϊου.

Ζήσης Πιτσιάβας

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα