HighlightsΑθλητισμός

«Ασημένος» ο Τεληκωστόγλου στο Παρίσι – Ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έφτασε σε τελικό

🇬🇷 Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ 🇬🇷
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ
( ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ )

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η αυλαία του Grant Prix στο Παρίσι για τον αθλητή του συλλόγου μας Απόστολο τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου ο οποίος έλαβε μέρος στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg και κατάφερε μετά από 5 εντυπωσιακούς αγώνες με , Γεωργία , Βραζιλία , Γαλλία , Τουρκία , Ιράν να κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο και 36 πολύτιμους βαθμούς στο Παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ , και μάλιστα να γίνεται ο Μοναδικός Έλληνας αθλητής που αγωνίστηκε σε τελικό Grant Prix , όπως και το 2019 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα να είναι ο Μοναδικός Έλληνας στην ιστορία του ελληνικού Ταεκβοντό που αγωνίστηκε σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος σε κατηγορία Ανδρών !!!

Ο Αθλητής του συλλόγου μας με την υπομονή του και την επιμονή του και την στήριξη του Δ.Σ. των προπονητών του της επιστημονικής ομάδας υποστήριξης του , κατάφερε να έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που ουσιαστικά είναι το όχημα για να βρίσκεται συνεχώς εδώ και μια δεκαετία στις μεγάλες διεθνής διακρίσεις !!!

α) 3 Παγκόσμιες διακρίσεις 2012 Αργυρό μετάλλιο 2019 Αργυρό μετάλλιο 2022 5η θέση !!!
Β) 4 πανευρωπαικες διακρίσεις 2014 5η θέση 2015 5η θέση 2021 5η θέση 2023 Χάλκινο μετάλλιο !!!
Γ) Μεσογειακοί διάκριση 2022 Χάλκινο μετάλλιο !!!
Δ) 17 φορές πανελλήνιες διακρίσεις !!
Ε) 2 φορές διακρίσεις σε Grant Prix
2022 5η θέση 2023 Αργυρό μετάλλιο !!!.
Ζ) 4 χρόνια στους Top Ten του παγκόσμιου και ολυμπιακού ράνκινκ !!!
Ο επόμενος στόχος μας ή συμμετοχή και γιατί όχι η διάκριση στην ολυμπιαδα του 2024 !!!

Το Δ .Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει όλους τους παρακάτω ανθρώπους επώνυμους και ανώνυμους που στέκονται δίπλα στην προσπάθεια μας για να μπορέσει να επιτευχθεί αυτό το πλούσιο βιογραφικό του !!!
Τους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας κυρίους Εφραιμίδη Παντελή , Ζηνέλη θεοδωρο , Παρασιδη Κυριάκο Τορη Δημήτριο ,τον προπονητή τον Head coach του Βελγίου κύριο David Philip Cook τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του Ιράν , κυριο Jalal kodami , τους Γυμναστες κυρίους Γυλτίδη Χρήστο , Διάφα Αργύρη , πράσσο Ευάγγελο , Τον φυσιοθεραπευτή κύριο Μεχτερίδη Στέλιο , την διατροφολόγο κυρία Γκέσιου Μπατσίλα Βασιλική , την Αθλητική Ψυχολόγο κυρία Τζατζάκη Θεοδώρα , τους γιατρούς της ομάδας μας κυρίους Καζακο Ευάγγελο μικροβιολογο , Μπουντιούκο Μανώλη Καρδιολόγο , και όλους τους υποστηρικτές της προσπάθειας μας και φυσικά τους συνεργάτες του συλλόγου μας !!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ .

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα