LifestyleΖώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 17/2/20

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε ό,τι αφορά τις γνώσεις και το να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Οι επαφές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου κυριαρχούν και μπορούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό για να διασκεδάσεις μαζί τους και να περάσεις μοναδικές στιγμές συζητώντας για διάφορα ζητήματα πνευματικής φύσεως που σας απασχολούν έντονα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως να συμπεριφερθείς και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και στο να χάσεις το μέτρο εμπιστευόμενος πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που τελικά δεν το αξίζουν.

Σήμερα η λανθασμένη διάσταση που έχεις στο μυαλό σου θα επηρεάσει και τη σχέση σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε απογοητεύσει με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η καλά θα κάνεις να μην εμπιστευτείς νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να φαίνονται ιδανικές αλλά δεν θα είναι.

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικές συναλλαγές με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και δημόσιο. Είναι αυτό που τελικά μπορεί να σου δημιουργήσει και έντονο άγχος καθώς φαίνεται ότι θέλεις να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ό,τι έχεις αναλάβει και αφορά οικονομική απαίτηση. Από την άλλη βέβαια η καχυποψία σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τα πρόσωπα που συνάντησε. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί θολή αντίληψη στα πράγματα, φρόντισε να μην πάρεις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις γιατί δεν αποκλείεται να είναι σε λάθος βάση.

Σήμερα οι ανασφάλειές σου είναι έντονες και μπορεί να κυριαρχήσουν θολώνοντας τις σκέψεις σου και οδηγώντας σε σε σπασμωδικές κινήσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνει περιθώρια για να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αυτό που κυρίως έχεις ανάγκη είναι να αφιερώσεις χρόνο στα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου όπως είναι οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Αυτό όμως που κυρίως οδηγείσαι στο να κάνεις είναι να κρατήσεις ισορροπίες που πιθανά λειτουργούν τελικά εις βάρος σου καθώς φαίνεται να είσαι υποχωρητικός τις ανάγκες των άλλων και να μην βλέπεις αυτό που εσένα σε ευχαριστεί. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πιθανό να φέρει πρόσωπα που θέλουν νέα γνωριμία ή νέα συνεργασία στη ζωή σου, φρόντισε να πάρεις τις απαραίτητες αποστάσεις για να δεις τι θέλουν ξεκάθαρα.

Σήμερα η ανάγκη για αυταπάτες θολώνει το τοπίο και μπορεί να απαιτείς πράγματα από το ταίρι σου που δεν είναι πραγματοποιήσιμα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου πού θα εντείνει τις ευαισθησίες σου, καλά θα κάνεις να δώσεις χρόνο για να δεις αν είναι ειλικρινές μαζί σου. 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η καθημερινότητα βαραίνει λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έρχονται για να λειτουργήσουν πιεστικά στο πρόγραμμά σου και στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι με το να γίνεις εμμονικός σε ό,τι αναλάβεις μπορεί να οδηγήσει στο να γκρινιάζεις και να αγχωθείς και αυτό να επηρεάσει τις σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή τους συναδέλφους σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να δράσεις και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που τελικά θα σε απογοητεύσουν σε εργασιακό επίπεδο.

Σήμερα απογοήτευση και γκρίνια από την καθημερινότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και οι έντονες ευαισθησίες σου σε οδηγούν στο να μείνει σπίτι σου και να ξεκουραστείς.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και κυρίως με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις απόλυτες στιγμές πάθους και αισθησιασμού. Η διασκέδαση είναι αυτό που επίσης θα γεμίσει τη μέρα σου για αυτό μη διστάσεις να βρεθείς με παρέες που θα περάσεις μοναδικά και θα ξεφαντώσουν σεις κάθε στιγμή. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στη ζωή σου πιθανές νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για έναν ιδανικό έρωτα, κρατήστε μικρό καλάθι γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Σήμερα φρόντισε να μην έχεις απαιτήσεις οι οποίες δεν είναι αυτές με το ταίρι σου γιατί με αυτό που μπορεί να οδηγήσει στο να πληγωθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να δημιουργήσουν έντονο καρδιοχτύπι, καλά θα κάνεις να μου δώσεις χρόνο για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζουν. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έχεις τη δυνατότητα να αφοσιωθείς με πρόσωπα που μπορεί να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικογένεια καθώς είναι κυρίαρχο για εσένα να βρεθείς μεταξύ τους και να νιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν, εκμεταλλεύσου το έντονο αισθητό που έχεις για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τις ευαισθησίες και την ανάγκη να επικεντρωθείς στο παρελθόν και σε ζητήματα που σε έχουν πληγώσει οδηγώντας πιθανά σε αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα που τελικά δεν θα βοηθήσουν στο να βιώσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε ό,τι σε ρίχνει ψυχολογικά να μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου καθώς φαίνεται να επηρεάζει σημαντικά την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η μελαγχολία που δημιουργούν οι αναμνήσεις σε οδηγεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να διορθώσεις έντονα μοναχικές στιγμές. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έχεις τη δυνατότητα να προωθήσει σημαντικά ζητήματα που μπορεί να αφορούν το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο και ότι άλλο μπορεί να σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις. Επαγγελματικά σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις τους γύρω σου για τη σοβαρότητα σου καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα σε βοηθάει πολύ. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει πρόσωπα στη ζωή σου που θα φαίνονται ιδανικά για να συνεργαστείς, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να κλείσεις συμφωνίες που τελικά δεν θα είναι προς όφελός σου.

Σήμερα είναι σημαντικό να νιώσεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου, όμως οι αυταπάτες και ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και μπορεί να σε απογοητεύσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον να έρχονται που δείχνουν το ενδιαφέρον τους, πιθανό είναι να μην είναι ξεκάθαρα μαζί σου και τελικά να μην δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει η ευχέρεια που μπορεί να δημιουργήσει σταθερές βάσεις της ζωής σου. Καλά θα κάνεις να μην προβείς σε συζητήσεις χωρίς να έχει συγκεκριμένο πλάνο καθώς αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος και δεν βοηθά στην επίτευξη του στόχου σου που είναι η αύξηση του εισοδήματος σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες που τελικά δεν βοηθούν τόσο την ψυχολογία σου όσο και την τσέπη σου, καλά θα κάνεις να αποφύγεις οποιαδήποτε περιττά έξοδα.

Σήμερα οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου καθώς δεν φαίνεται να βλέπεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, δεν σου δημιουργούν όμως την απαιτούμενη εμπιστοσύνη και αυτό είναι κάτι αρνητικό.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις στα πρόσωπα που έχεις γύρω σου αυτά που τελικά ζητάς από αυτούς καθώς οι ανάγκες σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα. Είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα οδηγήσουν στο να κάνεις βήματα προς την επίτευξη αυτών που θέλεις. Περιόρισε βέβαια τον υποκειμενισμό γιατί είναι αυτό που θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σου δίνει λανθασμένη οπτική στα πράγματα και τελικά αυτό να σε οδηγήσει σε αποφάσεις και κινήσεις που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν ιδιαίτερες συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα ο εγωκεντρισμός δεν αφήνει περιθώρια για να σκεφτείς ξεκάθαρα πως πρέπει να κοιμηθείς στη σχέση σου και αυτό είναι κάτι που θα ενοχλήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και άφησε ο χρόνος να δείξει τι θέλουν από εσένα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και γίνεται πιο έντονη από ποτέ η διάθεση να απομονωθείς και να απομακρυνθείς από τα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια ταλαιπωρούν τη σκέψη και την ψυχολογία σου. Φρόντισε να στραφείς σε καθημερινά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πατήσεις τα πόδια σου και να δεις ρεαλιστικά τη ζωή ξεπερνώντας την περίεργη η ψυχολογία σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της πιθανής θλίψη, ο διαλογισμός και ο εσωτερισμός θα σε βοηθήσουν στο να ισορροπήσεις για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Σήμερα τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να υπάρξουν θα οδηγήσουν σε κρίση την σχέση σου, φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν που βαθαίνουν την εσωστρέφεια και εντείνουν τις ευαισθησίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς κυριαρχεί για εσένα το γεγονός το να εκφράσεις τις απόψεις σου για πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να γίνουν από κοινού επιδιώξεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι διάθεση να γίνεις επικριτικός θα ενοχλήσει και καλό είναι να την αποφύγεις. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργηθεί λανθασμένη αίσθηση στα πράγματα και να πάρει πρωτοβουλίες για βήματα που αφορούν τα σχέδιά σου που τελικά να μην σε οδηγήσουν στο απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Σήμερα το το να προσπαθήσεις από κοινού με το ταίρι σου μπορεί να σε πιέζει ψυχολογικά και αυτό να σε οδηγεί σε έντονες ευαισθησίες και ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπα που δεν θα δώσουν ειλικρινή και ξεκάθαρη εντύπωση σε σένα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι αυτές που σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες και να διεκδικήσεις μία καλύτερη θέση στα πράγματα από τους ανωτέρους σου. Προσπάθησε να μην επιβάλλεις οι σκέψεις σου γιατί οι αντιδράσεις θα είναι απότομες και οι συγκρούσεις έντονες. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα της καριέρας σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Σήμερα η έντονη επαγγελματική δραστηριότητα φορτίζουν την ψυχολογία σου και επηρεάζουν πιθανά αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο έρχονται για να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, φρόντισε να πάρεις απόσταση από τα πράγματα για να είσαι αντικειμενικός.

Από την αστρολόγο Σμαρώ Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα