Χωρίς κατηγορία

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα 9/8/2019

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ καταφέρνεις να ξεφύγεις από τα τελευταία μπερδέματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Συγκεκριμένα, κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και επιλέγεις εσύ ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και στην καρδιά σου και ποιοι αξίζουν εμπιστοσύνη, συναισθήματα και φυσικά την δική σου παρουσία! Μην ανεχτείς την αναποφασιστικότητα κάποιων σήμερα και μην παρασύρεσαι από δήθεν δικαιολογίες που σου λένε!
Αν είσαι ελεύθερος, μία γνωριμία έρχεται σήμερα, με άτομο που φαινομενικά μπορεί να δίνει την εντύπωση πως είναι άστατος και παρορμητικός στα συναισθηματικά του, όμως πραγματικά θα αναζητήσει στο πρόσωπο σου την αληθινή αγάπη! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ξανά ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση και απολαμβάνεις με τον σύντροφο στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και ζεστασιάς!

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η σημερινή ημέρα φίλε Ταύρε, είναι ομολογουμένως ένα δύσκολο πάζλ για ικανούς και δυνατούς λύτες! Πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν έναν αινιγματικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η καχυποψία σου και η επιφυλακτικότητα σου! Θα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των άλλων και αν πρέπει να τους εμπιστευτείς!
Αν είσαι ελεύθερος, μπερδεύεις σήμερα πολλές φορές το πάθος, με τον αληθινό έρωτα και την πραγματική αγάπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πιθανότητα μίας ερωτικής παθιασμένης σχέσης με ημερομηνία λήξης, γεγονός που θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε λοιπόν να μην δημιουργείς από το πουθενά εντάσεις, λόγω ζήλιας και ανασφάλειας!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις πως η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται! Έρχονται γεγονότα και θα έρθουν συγκυρίες, ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά, αισιοδοξία και μία διαφορετική θεωρία για την ζωή! Μην αφήσεις λοιπόν, λεπτό να πάει χαμένο! Η ημέρα θέλει πολυκοσμία, συναντήσεις, μετακινήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα με τόλμη και χωρίς δεύτερες σκέψεις!
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφήνεις το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται ο σύντροφος σου και θα δεις πως θα σε πλησιάσει τελικά περισσότερο, αφού θα αναπτυχθούν με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά του! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να βρεις νέους τρόπους για να κινήσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η πρώτη εντύπωση που θα σου δώσει η σημερινή ημέρα, φίλε Καρκίνε, θα είναι δυσκολίες και αναποδιές! Ωστόσο, θα διαπιστώσεις πως αυτά τα εμπόδια που θα έρθουν στον δρόμο σου, θα λειτουργήσουν θετικά για σένα, αφού θα δώσεις αγώνα και θα καταφέρεις με επιτυχία να τα ξεπεράσεις μία και καλή! Πέρα όμως από την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν και ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να σου φανεί σήμερα, πως ο σύντροφος σου, είναι αρκετά ψυχρός και συγκρατημένος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, παραδίνεσαι άνευ όρων σε έναν νέο έρωτα που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα φίλε Λέοντα, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι! Αυτό φυσικά θα έχει και ανταμοιβή, η όποια έχει να κάνει με ανανέωση και θετικές αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σου! Καλό είναι να σε βλέπουν πιο ανέμελο, αλλά τα υπερβολικά σου σκαμπανεβάσματα, θα προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις, γι’αυτό κράτα το μέτρο και τα όρια! Επίσης, φίλοι και γνωστοί σου φέρνουν ένα καλό νέο!
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε την σχέση σας με ποικίλους τρόπους, ιδίως ψυχαγωγικούς. Ωστόσο, η τάση σου για ανεξαρτησία, θα τον κάνει πολλές φορές να νιώσει ανασφάλεια για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος, ξεχνάς όρους και κανόνες και αφήνεσαι σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, με την βοήθεια ενός φίλου!

 

ΖΥΓΟΣ 

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα είσαι αρκετά ενθουσιώδης, παθιασμένος, παρορμητικός και έτοιμος για νέα ξεκινήματα! Προσοχή όμως! Μπορεί εύκολα να παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό σου, αλλά και την ανάγκη σου να επιβληθείς και να απαιτείς υπερβολικά κάποια πράγματα, γεγονός που μπορεί να φέρει ένταση και εκνευρισμό! Για να αναπτυχθούν πραγματικά και ουσιαστικά τα σχέδια σου, ώστε να πραγματοποιηθούν την σημερινή ημέρα, πρέπει να είσαι υπομονετικός!
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να αρπάξεις ευκαιρίες και να διακρίνεις νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην είσαι απότομος στις συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί πιθανόν να προσβάλλεις ή να πληγώσεις τον σύντροφο σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Η σημερινή ημέρα, φίλε Σκορπιέ, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις, θα σου δώσει εύκολα την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες! Άφησες να περάσει ο χρόνος, έδειξες πολύ υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων και επιτέλους ανταμείβεσαι για αυτό, ιδίως σε υποθέσεις που έψαχνες το δίκιο σου! Επιτέλους αποδείχθηκε η αυθεντικότητα, η ποιότητα και η σταθερότητα της προσωπικότητας σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, όσο περνά ο καιρός και παραμένει στη ζωή σου, τόσο πιο ειλικρινή είναι αυτά που αισθάνεται για εσένα και τόσο πιο πολύ δένεστε μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στις πρωτοβουλίες στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Θα πρέπει λοιπόν, να έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή προς το πρόσωπο του, μέχρι να κάνεις εκείνο το πρώτο βήμα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Φίλε Τοξότη, σήμερα οφείλεις να γίνεις πιο καχύποπτος απ’ότι συνήθως και γι’αυτό μην παίρνεις τις μετρητοίς τα όσα σου λένε, σε διαπροσωπικές επαφές και σχέσεις! Έχεις την τάση να μπερδεύεις τα συναισθήματά σου με τις σκέψεις της στιγμής και ίσως παρασυρθείς και εμπιστευτείς τον οποιοδήποτε, γι’αυτό προσοχή! Επίσης καλό θα ήταν να συγκρατείσαι κι εσύ, απέναντι σε κουτσομπολιά και προσπάθησε να μην λες ψέματα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί σήμερα να αποφύγεις να καταπιέζεις συναισθηματικά τον σύντροφο σου, με υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις και νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, να ξέρεις, πως για να καταφέρεις να κερδίσεις μία θέση στην ζωή του, θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός και άνετος απέναντί του!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα η μεγαλύτερη ευχαρίστηση σου, είναι μία χαρούμενη είδηση που θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας, μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, το οποίο θα σου δώσει ξανά ένα μεγάλο χαμόγελο! Γενικά η ημέρα είναι στην κυριολεξία ένας συναισθηματικός θετικός χείμαρρος, αφού είσαι πολύ ανοιχτός και δεχτικός σε κάθε συναισθηματική προσέγγιση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές!
Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη για τον σύντροφο σου, αφού θα σου δείξει έμπρακτα όλη την αγάπη και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία έρχεται, με ένα άτομο αρκετά σοβαρό, σταθερό, ουσιαστικά γοητευτικό και ίσως συνεσταλμένο! Αν σε ενδιαφέρει ένας παλιός έρωτας, σήμερα είναι η ημέρα που θα έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, θα υπάρξουν πολλές στιγμές όπου με καλή παρέα, θα απολαύσεις γέλιο και ψυχαγωγία! Είσαι πλέον πιο γενναιόδωρος στα συναισθήματά σου και βγαίνεις από το καβούκι σου! Αναζητάς την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά το καταφέρνεις, αφού έχεις όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, βρίσκουν λύσεις και βελτιώνονται!
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον εύθικτος και απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο σου, κυρίως γιατί δεν ανέχεσαι να σε παραμελεί ούτε λεπτό! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές που δίνουν μάχη για να σε κερδίσουν! Σίγουρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, να βρεις τον μεγάλο και τον απόλυτο έρωτα!

 

ΙΧΘΥΣ  

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα νιώθεις πως οι άλλοι απομακρύνονται από σένα χωρίς λόγο, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται ασταμάτητα και αγχώνεσαι! Δες λοιπόν την σημερινή ημέρα, ως μία ωφέλιμη και εποικοδομητική ευκαιρία, να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου και να απολαύσεις στιγμές ευεξίας και ηρεμίας μόνος σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, δεν θα σου εκφράσει με τα λόγια του όλα όσα αισθάνεται για εσένα, αλλά μέσα από τις πράξεις του, θα φροντίζει να σου αποδεικνύει συνεχώς τα πλούσια συναισθήματα του! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, σε ανανεώνει και σε συναρπάζει, απλά πρόσεξε μην εκτεθείς στους συναδέλφους σου!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα