LifestyleΓυναίκα

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 9/1/2020

Κριός

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Ο έντονος συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία είναι αυτά που θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πως θα διαχειριστείς τα νεύρα σου για να μην επηρεαστούν οι σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά το οικονομικό επίπεδο συναλλαγών σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή ξαφνικές προσκλήσεις μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να περάσεις μοναδικά.

Σήμερα μπορείς να εκπλήξεις το ταίρι σου δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο για να περάσετε υπέροχα. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους, να εκφράσεις πιθανές σκέψεις και απόψεις για ζητήματα που απασχολούν, να περάσεις χαλαρές στιγμές.  Επαγγελματικά επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις και μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις για πιθανές συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές εξελίξεις που θα είναι άκρως θετικές για εσένα σε ότι αφορά εμπορικά θέματα αλλά και δεν αποκλείονται οι αιφνιδιαστικές προσκλήσεις που σε καθιστούν πρωταγωνιστή όπου και αν βρεθείς.

Σήμερα αιφνιδίασε με μία έξοδο για διασκέδαση το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα για να απογειώσει την θετική διάθεση και την επικοινωνία. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή εκκρεμούσες καταστάσεις και λογαριασμούς που θέλεις να τακτοποιήσεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι δεν καθορίζεσαι από την οικονομική σου ευκαιρία γιατί αυτό είναι που κυρίως του δημιουργεί έντονη ανασφάλεια. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που εκκρεμούν σε οικονομικό επίπεδο και έχεις την ευκαιρία να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Το πάθος απογειώνεται και η ένταση δίνει ώθηση για μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Σήμερα ρομαντισμός και αισθησιασμός εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές που θα εκτοξεύσουν επίσχεση στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα δώσει την αίσθηση ότι φέρνει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις στους συνεργάτες και το ταίρι σου αυτά που νιώθεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθούν όλες τις ανάγκες σου και να προσπαθήσουν να σε ικανοποιήσουν.  Προσοχή γιατί ο έντονος εγωισμός θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, φρόντισε να τις αποφύγεις. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς το πιθανότερο είναι να πρωταγωνιστήσει σε όποιο κοινωνικό περιβάλλον και αν βρεθείς.  Σημαντικά είναι τα βήματα που μπορεί να γίνουν προς την επίτευξη στόχων ή συνεργασιών που επιδιώκεις.

Σήμερα  δεν αποκλείεται να σε εκπλήξει το ταίρι σου θετικά κάτι που θα απογειώσει τον ερωτισμό στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες έρχονται για να δώσουν άλλη ώθηση στην προσωπική σου ζωή. 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και μπαίνεις σε διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις μέσω της τέχνης και του διαλογισμού καθώς είναι αυτά που θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η ψυχολογία σου. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα της καριέρας σου που θα πρέπει να λύσεις, αυτό όμως θα λειτουργήσει ευνοϊκά στην ψυχολογία σου καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα οποία θέματα υπάρξουν εναρμονίζοντας λογική και συναισθηματισμό.

Σήμερα σημαντικό είναι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου αιφνιδιάζοντας το και απογειώνοντας το ρομαντισμό και το πάθος στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν αιφνιδιαστικά και να δημιουργήσουν συναισθηματικές αναταράξεις.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά στις φιλικές, σχέσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και που έχουν τη διάθεση να ακούσουν τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Προσοχή μόνο σε αλαζονικές και ερεθιστικές τάσεις που θα οδηγήσουν σε προβλήματα. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις να μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου με ξαφνικό τρόπο κάτι που θα φέρει καινούργιες καταστάσεις στοχεύσεις και ιδέες δημιουργώντας θετική διάθεση και έντονη δημιουργικότητα.

Σήμερα ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους με τους φίλους σας θα είναι ιδανικό για εσένα και τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά μέσα από το φιλικό περίγυρο για να απογειώσει την προσωπική σου ζωή. 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή σε συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν με τους ανωτέρους σου. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις που μπορεί να απασχολούν επαγγελματικά σχέδια και δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να υπάρξουν εξαιρετικά θετικές εξελίξεις για τα οικονομικά σου καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν νέες συμφωνίες που θα σε γνωρίσουν.

Σήμερα ξαφνικές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να δώσουν την ώθηση για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ανανεώνοντας τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα γνωριμία που θα απογειώσει το πάθος στη ζωής σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν την πνευματική σου διεύρυνση και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Πιθανό είναι να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αφού επιδιώκεις να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης μαζί τους. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα πρωτοτύπησε με θετικό τρόπο και δώσε την αίσθηση ότι το ταίρι σου είναι αυτό που παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να απογειώσει τον ερωτισμό και την ψυχολογία σου.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή  επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να κινηθείς. Εκμεταλλεύσου την έντονη διαίσθηση σου για να επικεντρωθείς στην καλύτερη δυνατή λύση που μπορεί να αποδώσει σημαντικά κέρδη για εσένα. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές εργασιακές προτάσεις που θα ανατρέψουν την καθημερινότητά σου και θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά στην τσέπη σου. Παράλληλα η εκτόνωση της έντασης που νιώθεις λόγω της ρουτίνας θα αποδώσει σημαντικά και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε λεπτομέρειες να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου επικεντρώσου στο πάθος και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  αιφνιδιαστική γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έρθει για να απογειώσει την ένταση και τον αισθησιασμό στη ζωή σου. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να εκφράσεις με δυναμισμό τις προσωπικές σου ανάγκες γιατί διαφορετικά το να καταπιέζεσαι θα σε οδηγήσει στο να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς καινούργιες προτάσεις δεν αποκλείονται.

Σήμερα αιφνιδίασε το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι ο ερωτισμός και το πάθος θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά που θα παίξει καταλυτικό ρόλο αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα τον έρωτα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητα καθώς έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις και αγγαρείες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι να μην γίνεις επικριτικός και να μην εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις τους γύρω σου και κυρίως στο συναδελφικό σου περιβάλλον. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές καταστάσεις της καθημερινότητας που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και θα δώσουν άλλη τροπή στη ρουτίνα. Οι λύσεις έρχονται αβίαστα και με πρωτότυπο τρόπο και σε βοηθούν να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.

Σήμερα σημαντικό είναι ότι μπορείς να βρεις πρωτότυπες λύσεις για να ομορφύνει στην καθημερινότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα έρθει για να αλλάξει άρδην το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις τον έρωτα με το ταίρι σου.  Η διασκέδαση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να βρεθείς με την παρέα σου για να ξεφαντώσουν σεις και να περάσεις μοναδικά. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει μέσα από το φιλικό περιβάλλον νέες γνωριμίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να αλλάξουν άρδην τον τρόπο που σκέφτεσαι σε ότι αφορά τον έρωτα. Πιθανές είναι οι ξαφνικές προσκλήσεις που θα δώσουν άλλη διάσταση στη βραδιά.

Σήμερα αιφνιδιάζοντας θετικά το ταίρι σου με μία έξοδο είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά και θα λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με τη γοητεία σου και ελκύεις κεραυνοβόλες γνωριμίες που έρχονται για να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της ζωής.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα