LifestyleΖώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Τετάρτη 15/9/2021

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η κινητικότητα ανεβαίνει καθώς θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου για αυτό έρχεσαι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σταθούν δίπλα σου. Ο παρορμητισμός θα αποτελέσει εμπόδιο στους στόχους σου για αυτό προσπάθησε να τον ελέγξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός σου είναι αναμφισβήτητος και μπορεί να εναρμονιστεί μοναδικά με άλλους καθώς μέσω της ομαδικής προσπάθειας θα μπορέσεις να κατακτήσεις τα όνειρά σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για εξέλιξη.

Δραστηριοποιείσαι από κοινού με το ταίρι σου σε φιλοδοξίες που καλύπτουν και τους δύο και αυτό δημιουργεί το πλαίσιο για να δουλέψετε εξαιρετικά σε ομαδικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και εξάπτει τη φαντασία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι πολλές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να περιορίζουν το χρόνο σου και να σου δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διοχετεύσεις την ένταση που νιώθεις δημιουργικά για να καταφέρεις να ισορροπήσεις και να περάσεις μοναδικές στιγμές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλείσαι να αναλάβει τις ευθύνες που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου σε καθορίζουν και είναι αυτές που μπορεί να δώσουν κίνητρα για νέες ευκαιρίες αν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ένταση και να δείξεις ωριμότητα στις κινήσεις σου.

Μην επιτρέψεις στην ένταση που νιώθεις να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς αυτό θα έχει ανυπολόγιστο κόστος. Μπορείς να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να βρει το χρόνο που απαιτεί ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που ανοίγει νέες προοπτικές στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ψυχολογία είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να δει το μέλλον σου αισιόδοξα. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον σε γεμίζει χαρά και δεν αποκλείεται να ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες καθώς είναι κάτι που σε ενδιαφέρει αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και στη διαφήμιση καθώς είναι αυτό που μπορεί να ανοίξει μπροστά σου νέους δρόμος. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς είναι βέβαιο ότι θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

Η θετική διάθεση που σε διακατέχει δίνει εξαιρετική ώθηση στη σχέση σου και δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα σε εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σας παίρνω κοντά κοινές φιλοσοφικές αναζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η αναστάτωση που νιώθεις δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγηθεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το περιβάλλον σου καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσει στην ένταση που νιώθεις στους γύρω σου. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να εξελιχθούν άκρως θετικά αρκεί να αφεθεί στο ένστικτό σου και να εμπιστευτείς πλήρως τον τρόπο που σε καθοδηγεί. Άλλωστε είναι εύκολο να αντιληφθείς ποιες ευκαιρίες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα και ποιες όχι.

Επικεντρώσου στο πάθος στον έντονο αισθησιασμό που μπορεί να απογειώσει στα ύψη τις σχέσεις σου παρά σε κόντρες που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα και εντείνει το καρδιοχτύπι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η νευρικότητα κυριαρχεί στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι οι γύρω σου σε ανταγωνίζονται. Καλά θα κάνεις βέβαια και εσύ να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά επιδεινώνοντας την κατάσταση με τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συγκρουσιακές διαθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις συνεργασίες σου και να μην επιτρέψουν να εξελιχθούν αρμονικά. Δώσε την ευκαιρία στους άλλους να εξηγήσουν τα δικά του σχέδια και προσπάθησε να συνθέσεις τις απόψεις για να μπορέσεις να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι κόντρες δεν θα βοηθήσουν να δεις πραγματικά πώς πρέπει να κινηθεί στην προσωπική σου ζωή, απέφυγε να μπεις σε αντιδικίες που θα σε οδηγήσουν να χάσεις το στόχο. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε νέο πρόσωπο καθώς νιώθεις ότι σε ανταγωνίζεται και αυτό είναι κάτι που σε απογοητεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να αυξήσουν το άγχος και να δημιουργήσουν ένταση προσπαθώντας να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα. Κάνε τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις με απόλυτο τρόπο να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δουλειά μπορεί να είναι απαιτητική και αυτό να σου δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να την εκτονώσεις μέσω της άσκησης καθώς έτσι θα μπορέσεις να βρεις ψυχική ισορροπία και διαύγεια που είναι απαραίτητα για να κινηθείς με ώριμο και ρεαλιστικό τρόπο το πρόγραμμά σου.

Οι λεπτομέρειες στη σχέση φαίνεται να σε εκνευρίζουν και μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές, μην μεταφέρεις τη νευρικότητα στο ταίρι σου και στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δεν ευνόησε από τις συγκυρίες να ασχοληθείς με νέο πρόσωπο καθώς επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η χαρά και η παιδικότητα κυριαρχούν και σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονη διάθεση για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις που σε εκφράζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες που μπορεί να αξιοποιήσεις στα επαγγελματικά σου καθώς ο δυναμισμός κυριαρχεί και σε καθοδηγεί. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεσαι εγωκεντρικός για να αναλάβεις εσύ το χειροκρότημα καθώς αυτό θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Το πάθος απογειώνει τη σχέση σου και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τον χρόνο που έχεις με το πρόσωπο που παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που εντείνει τα συναισθήματα και τον πόθο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι σε οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε δυσκολέψουν. Προσοχή σε ξεσπάσματα καθώς δεν θα ωφελήσουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείξε προσοχή σε δράσεις που καλείται να κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν ένταση και να ενοχλήσουν τους ανωτέρους. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που καλείσαι να δώσεις λύσεις, πάρε δυναμικές πρωτοβουλίες και δεν θα χάσεις.

Μην επιδιώξεις να έχεις μάταιες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που δεν θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις τον έντονο ρομαντισμό που επικρατεί στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς ο συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα και πιθανά απομονώνεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είπε η στιγμή να αφοσιωθείς σε ζητήματα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν για αυτό και δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτό πιθανόν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που συμμερίζονται την επιθυμία σου και σε ωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά

Η χαρά είναι έντονη και η διάθεση για καλή επικοινωνία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που μοιράζεστε κοινά γνωστικά ενδιαφέροντα και σου κεντρίζει το μυαλό.

Η εμπορική δράση σου ταιριάζει και δεν αποκλείεται να βάλει πλώρη για συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην τάση να εμπλέκεσαι σε πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα γιατί αυτό μπορεί τελικά να σε κουράσει και να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, φρόντισε να δείξεις ψυχραιμία και να απαλλαγείς από την αδιαλλαξία και το πείσμα καθώς θα επηρεάσουν έντονα τη σχέση σου και θα ταλαιπωρήσουν την επικοινωνία με τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στους άλλους να εκφράζουν τις πραγματικές τους επιθυμίες δείχνοντας καλή διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επιμονή και η υπομονή που δείχνεις θα κυριαρχήσουν σε οικονομικές υποθέσεις που καλείσαι να διεκπεραιώσεις καθώς δεν είσαι διατεθειμένος να οπισθοχωρήσεις αν δεν πετύχεις αυτό που θέλεις. Προσοχή γιατί αυτό εγείρει κινδύνους καθώς δεν είναι πολλοί που είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν αυτή τη συμπεριφορά.

Πάρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και επιθυμείς από το ταίρι σου καθώς η ακινησία μπορεί να κουράσει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να στυλώσεις τα πόδια σε νέα πρόσωπο καθώς εγείρονται ανασφάλειες και νιώθεις ότι χρειάζεται να παραχωρήσεις πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η επιθυμία να πάρεις πρωτοβουλίες και να κυριαρχήσει στο περιβάλλον που κινείσαι χαρακτηρίζει την ημέρα, παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και αυτό να ενοχλήσει. Η νευρικότητα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος και η ανυπομονησία δυσκολεύει τις όποιες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να κινηθείς με γοργούς ρυθμούς στα επαγγελματικά σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να ανοίξουν πρώτα σου νέους δρόμους. Αυτό θα πρέπει να γίνει με ψύχραιμη σκέψη και ωριμότητα καθώς δείχνεις ανυπόμονος και παρορμητικός και αυτό δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σου.

Μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στις προσωπικές επιθυμίες καθώς αυτό θα απωθήσει το ταίρι σου και θα δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος πιθανά να εκδηλώσεις παρορμητικά αυτά που νιώθεις σε νέο πρόσωπο, προσοχή γιατί η επιθετική διάθεση μπορεί τελικά να απομακρύνει τον άλλον.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ψυχολογία σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα καθώς φαίνεται να βουλιάζει σε αναμνήσεις του παρελθόντος και τραύματα που σου έχουν στοιχίσει. Εκφράσου μέσω της τέχνης καθώς αυτό θα είναι ιδανικό για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να δεις την πραγματικότητα ρεαλιστικά και ψύχραιμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κινητοποιήσου με εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να σε ταλαιπωρούν καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δώσεις λύσεις. Φρόντισε βέβαια να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να μην αφήσεις τις ευαισθησίες σου να κυριαρχήσουν στη σκέψη. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Η ένταση κυριαρχεί και στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά την πορεία της σχέσης σου αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικεντρωθείς σε πρόσωπο που επιστρέφει από το παρελθόν και σε γεμίζει ένταση.

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα