Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Τρίτη 29/3/22

Κριός 

Κριέ, η ανάγκη να επιβάλλεις τις προσωπικές σου απόψεις τους γύρω σου ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου καθώς επιδιώκεις να τους κατευθύνεις με τρόπο που δεν θα γίνει αποδεκτός. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου γιατί αυτοί σε υποκινούν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα στην καριέρα σου μπορεί να σε φέρει σε σημαντικές διαμάχες με τους ανωτέρους σου που καλό είναι να αποφύγεις. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει καθώς δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου. Φρόντισε να ακούσεις την διαίσθησή σου γιατί αυτή θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ταύρος

Ταύρε, νιώθεις πιο χαρούμενος από ποτέ καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να σε γεμίσουν αισιοδοξία και θετική διάθεση. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει σε μελλοντικά σχέδια που σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι φιλοδοξίες σου είναι πολλές καθώς βλέπεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς και ότι προκύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μοναδικά σχέδια που θα είναι άκρως αισιόδοξα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την προσωπική σου ανάπτυξη σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι 

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια καθώς επιδιώκεις πια να έχεις τον πρώτο λόγο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, φρόντισε μόνο να καταλαγιάσεις τον εκνευρισμό που θα είναι κακός σύμβουλος στις όποιες προσπάθειες σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσει οι υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε αγχώνουν ή να σε απογοητεύουν. Είναι σημαντικό να πιστέψεις στην αποφασιστικότητα σου και στη μεθοδικότητα που σε διακρίνει για να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον που υπάρχει αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Καρκίνε, προσοχή θα πρέπει να δείξεις με πρόσωπα που υπάρχουν στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω των ανασφαλειών που εκδηλώνεις. Η συμπεριφορά σου θα καθορίσει αν θα αποφύγεις τις συγκρούσεις ή αν θα δυναμιτίσεις την κατάσταση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση που επικρατεί στο επαγγελματικό περιβάλλον δεν αφήνει περιθώριο για ψυχραιμία και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο εναντίον σου που θα επηρεάσει αρνητικά τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Λέων 

Λέοντα, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να περάσει όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και μην αφήνεις πιθανές φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια να σε επηρεάσουν. Οι εμμονές είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εμμονική συμπεριφορά σε καθημερινά ζητήματα δεν θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από υποχρεώσεις και ευθύνες, αντίθετα θα αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα. Προσοχή γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κοινωνικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η ένταση θα ανατρέψει τη θετική έκβαση τους για αυτό να είσαι προσεκτικός.

Παρθένος 

 

Παρθένε, προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς μπορεί να γίνεις έντονα καχύποπτος λόγω των αμφιβολιών που έρχονται στο μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν καθώς με αυτό τον τρόπο δεν θα αποφύγεις την ένταση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικά θα έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές συμπεριφορές λόγω των αντιδράσεων σου. Προσοχή σε αυτούς που μπορεί να λειτουργούν με σκοπό το κέρδος τους και όχι το δικό σου.

Ζυγός 

 

Ζυγέ, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά από το περιβάλλον σου καθώς η ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου με χειριστικό τρόπο θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και έντονες καταστάσεις. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία των σχέσεων σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή στη συνεργασία σου καθώς οι κόντρες θα είναι έντονες και μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στα άκρα λόγω των πιέσεων που δέχεσαι. Δεν πρέπει να αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Σκορπιός 

Σκορπιέ, η καθημερινότητα δυσκολεύει λόγω του έντονου προγράμματος σου και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις με απότομο τρόπο τα συναισθήματά σου λόγω της πίεσης. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τις εμμονές καθώς αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για να πάρεις ανάσες και καλά θα κάνεις να βρεις ένα μέσο εκτόνωσης που θα μπορέσει να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την οποία ένταση. Διαφορετικά οι συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον θα είναι δυσάρεστες και θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην πορεία σου.

Τοξότης 

Τοξότη, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς αυτό που είναι σημαντικό για εσένα την επόμενη περίοδο είναι να υπάρξει αρμονία και να επικρατήσει ισορροπία με πρόσωπα που είναι σημαντικά στο περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και οι αγγαρείες στη δουλειά μπορεί να σε αγχώνουν. Βρίσκεις όμως τον τρόπο να ελιχθείς και να αντιληφθείς ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις για να σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μην επιτρέψεις σε τίποτα να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην οικογενειακή εστία καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να αντιμετωπίσει οικογενειακά θέματα. Η καχυποψία κυριαρχεί και μπορεί να σε καθοδηγήσει λανθασμένα, φρόντισε να το αποφύγεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δύσκολη διάθεσή σου κυριαρχεί και επαγγελματικά καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις προσωπικές σου απόψεις με απότομο τρόπο. Είναι σημαντικό να είσαι διαλλακτικός για να μπορέσεις να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Υδροχόος

Υδροχόε, προσοχή στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε ζητήματα χωρίς να υπάρχει λόγος και αυτό θα είναι αρκετό να προκληθούν αντιπαραθέσεις που θα είναι σφοδρές. Άφησε την καχυποψία στην άκρη και δώσε χώρο στους άλλους να εξηγήσουν πραγματικά τα συναισθήματά τους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε εμπορικές υποθέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα δημιουργώντας παρασκήνιο εις βάρος σου. Άφησε το ένστικτό σου να σου υποδείξει πώς πρέπει να κατευθύνεις.

Ιχθύς 

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη ζεστασιά και τη σταθερότητα που σου δίνουν τα οικεία πρόσωπα. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και αναστάτωση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να επιτυχείς τους στόχους σου. Το εμπόριο σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και μπορεί να λειτουργήσει άκρως θετικά για εσένα καθώς βρίσκεις τους τρόπους και την πειθώ για να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Από την αστρολόγο Σμαρώ Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα