ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Αναβλήθηκε η εκπαιδευτική δράση στη Σιάτιστα Κοζάνης

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα  15 Ιουλίου η Εκπαιδευτική δράση με θέμα: «Εισαγωγή στο ηλιακό σύστημα: περιγραφή του νυχτερινού ουρανού – Παρατήρηση με τηλεσκόπια.» με τον Φυσικό Νικόλαο Τζήμκα, η Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας και ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας. Παράλληλα η Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας θα πραγματοποιήσει εργαστήρια ρομποτικής. Το 1ο εργαστήρι, για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών θα λειτουργήσει αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 από 11.00-12.30 και το 2ο για παιδιά ηλικίας 11-15 ετών την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 από 11.00-12.30.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν από τον κ. Δημήτρη Ζιούζιο, υποψήφιο Διδάκτορα Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα της Ρομποτικής. Για τα εργαστήρια απαιτείται προεγγραφή.

Πηγή:
https://www.ert.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα