Εκτός από το GPS και το στίγμα που έπιασε η μόνη κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, δεδομένα που τοποθετούν τον δράστη στον χώρο όπου βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι και θαμμένο κάτω από κλαριά το σώμα της Αναστάζια, επιπλέον δεδομένα έρχονται στο φως μετά τη μελέτη του «καθαρισμένου» κινητού του δράστη.

Ο ίδιος νόμιζε ότι μπορούσε να σβήσει και να εξαφανίσει όλα τα στοιχεία που έκρυβε το κινητό του, μάλιστα έμπαινε στο διαδίκτυο ψάχνοντας εφαρμογές που διαγράφουν δεδομένα από ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ έβαζε άλλες στιγμές το κινητό του σε λειτουργία πτήσης.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μηνύματα του στην προσπάθειά του να βρει ένα μέρος να κρυφτεί εκτός Ελλάδας που η τεχνολογία της ΕΛΑΣ βοήθησε να επανακτηθούν και ουσιαστικά να αποτελούν ομολογία του τι έκανε.

«Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα» έγραφε μεταξύ άλλων το μήνυμα που έστειλε ο 32χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA σε δικούς του ανθρώπους στην Ιταλία. Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/6) έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/6).

Ο δράστης που δεν έχει σπάσει στην ανάκριση, μη αποδεχόμενος ούτε τον φόνο ούτε τον βιασμό, το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, είχε καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο και να κάνει ανάληψη χρημάτων. Εκεί ρώτησε αν μπορούσε να βγάλει εισιτήριο, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Το εισιτήριό του όμως για Ιταλία το έβγαλε από ταξιδιωτικό γραφείο λίγο αργότερα.