Γενικά

Blue Horizon: Η πρώτη δημόσια δήλωση του υπάρχου μετά την δολοφονία του Αντώνη

Δηλώσεις έκανε ο ύπαρχος του Blue Horizon ο οποίος έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο ύπαρχος του Blue Horizon, μη μπορώντας να δώσει κάποια εξήγηση για την συμπεριφορά του, το σπρώξιμο στον Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.

Η δήλωση του Υπάρχου

«Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα. Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους την συμπεριφορά μου», είπε στη συνεργάτιδα της εκπομπής, Κέλλυ Χεινοπώρου.

«Ο σύζυγός μου δεν ήθελε να κάνει κακό»

Σε λυγμούς ξέσπασε η σύζυγος του ύπαρχου, λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ο άνθρωπος που παρουσιάζεται από τα Μέσα. «Είδα τον άνδρα μου όταν ήταν στην ασφάλεια. Ο σύζυγός μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν ήθελε με τίποτα. Δεν ήθελε να κάνει κακό σε κάποιον άνθρωπο. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Μιχάλης. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Προσπαθώ να φανώ δυνατή για τα παιδιά μου και τον Μιχάλη, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Λυπούμαστε πάρα πολύ για ό,τι έχει γίνει. Δεν ήθελε. Δεν μου έχει εξηγήσει γιατί δεν τον άφησε να ανέβει. Δεν έχουμε αναλύσει τη στιγμή. Είναι λίγες μέρες. Κάπως πρέπει και εκείνος να το αποδεχτεί και να μιλήσει. Με μένα σίγουρα. Με τους δικηγόρους του έχει μιλήσει. Όταν τον βλέπω για ένα τέταρτο δεν μπορώ να τον ρωτάω τι έγινε και πώς έγινε. Αυτή τη στιγμή πρέπει να τον στηρίξω. Είναι ένα ψυχολογικό ράκος. Είναι 15 χρόνια στα καράβια, δεν έχει εμπλακεί σε άλλο συμβάν. Τα παιδιά δεν ξέρουν ακριβώς που είναι τώρα. Τους έχω εξηγήσει ότι είναι στο λιμενικό και ότι πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Είναι μικρά τα δύο παιδιά», είπε και συνέχισε: «Ξέρω τον σύζυγό μου. Είναι τραγικό το πώς τον χαρακτηρίζουν. Δεν είναι τέτοιο άτομο ο Μιχάλης. Είναι ένας καλός άνθρωπος που βοηθάει τους γύρω του. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει συμβεί αυτό στον άνθρωπό μου».

Τέλος, η σύζυγος του ύπαρχου είπε πως θα επικοινωνήσει με την οικογένεια του Αντώνη Καρυώτη. «Δεν έχω προσπαθήσει να μιλήσω με την οικογένεια του παιδιού, αλλά θα το κάνω. Θέλω να αισθανθώ λίγο πιο δυνατή για να μιλήσω και σε αυτούς τους ανθρώπους. Σίγουρα θα μιλήσω μαζί τους, να τους συλλυπηθώ».

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα