HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Διάρρηξη σε διαμέρισμα της Κοζάνης στην περιοχή της παλιάς Αστυνομίας

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν τη 13:00 όταν άγνωστος μέχρι στιγμής εισέβαλε σε οικία της Κοζάνης στην περιοχή της παλιάς Αστυνομίας και κατάφερε να αφαιρέσει χρυσαφικά. Οι ιδιοκτήτες όταν επέστρεψαν στο σπίτι βρήκαν παραβιασμενη την πόρτα και ένα σπίτι κυριολεκτικά στο πάτωμα. Αμέσως ενημέρωσαν για το περιστατικό την αστυνομία.

Συμφωνα με πληροφορίες του kouzounews.gr άτομο της πολυκατοικίας αναφέρει ότι είδε το ύποπτο άτομο να βγαίνει από την πολυκατοικία. Ο ύποπτος μάλιστα καλημέρισε το άτομο που συνάντησε μπροστά του  .. Τώρα η σκυτάλη δίνεται στην Αστυνομική Διευθύνση της Κοζάνης, η οποία μετά τη συλλογή στοιχείων ευχόμαστε να εξιχνιάσει την υπόθεση!

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό που ακούγεται  στη δημοτική ενότητα Κοζάνης. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους διότι τα περιστατικά κλοπών σε οικίες είναι σε έξαρση.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα