Γενικά Τοπικά Νέα

Διευρυμένες ζημίες από την ισχυρή χαλαζόπτωση στην Δημοτική Ενότητα Χασίων του Δήμου Δεσκάτης – Επιτόπια επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου (εικόνες)

Το μεσημέρι της Τρίτης, 26.5.2020, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, Γιάννης Γιάτσιος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, κ. Βασίλειος Άμπας, ο Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Κορδίλας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του Δήμου Δεσκάτης, κ. Ορφανίδης Χαράλαμπος και ο πρώην Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Δημήτριος Καραστέργιος, πραγματοποίησαν επιτόπια αυτοψία στην κτηματική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Χασίων του Δήμου Δεσκάτης, προκειμένου να διαπιστώσουν εν τοις πράγμασι τις διευρυμένες ζημίες που προκάλεσε η ισχυρή χαλαζόπτωση της 21ης Μαΐου 2020.

Δυστυχώς η κτηματική περιοχή της Δεσκάτης επλήγη από έντονα φαινόμενα χαλαζόπτωσης και πλημμύρας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Γρεβενών, κ. Γιάννης Γιάτσιος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Β. Άμπας βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, ούτως ώστε με επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες να υπάρξει άμεση αποζημίωση των καλλιεργειών των αγροτών της περιοχής.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα