HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δικάζεται στη Φλώρινα ο 45χρονος που σκότωσε και τραυμάτισε με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης

Σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης του 45χρονου από την Κοζάνη, που εισέβαλε με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης και τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους, ένας εκ των οποίων έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από μήνες νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η δίκη συνεχίζεται μετά την αναβολή που είχε ζητήσει την περασμένη Δευτέρα ο δικηγόρος υπεράσπισης, Ιωσήφ Ταλλιόπουλος, που ορίστηκε αυτεπάγγελτα από το Δικαστήριο, – προκειμένου να διαβάσει τη δικογραφία και να προετοιμάσει τα σχετικά έγραφα και την υπερασπιστική γραμμή.

Την αμέριστη συμπαράστασή του προς την οικογένεια του εκλιπόντος “και προς όλους τους συναδέλφους που υπέστησαν τα τόσο σοβαρά σωματικά και ψυχικά τραύματα”, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή τη δίκη.

Η επίθεση με το τσεκούρι είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο συνάδελφός τους, Πέτρος Ξανθόπουλος και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι τρεις άλλοι. Δηλώνει, επιπλέον, την εμπιστοσύνη του απέναντι στις Δικαστικές Αρχές για την απονομή δικαιοσύνης απέναντι σε ένα τόσο αποτρόπαιο και ειδεχθές έγκλημα και απαιτεί για μία ακόμη φορά από την Πολιτική και την Υπηρεσιακή ηγεσία, να διασφαλίζουν εκείνες τις συνθήκες εργασίες οι οποίες θα προστατεύουν τη ζωή και την αξιοπρέπεια όλων των υπαλλήλων.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα