Γενικά

Δήμος Γρεβενών: «Φοράμε ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣΚΑ για να Παραμείνουμε στη Ζώνη Α»

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ενημερωτικής καμπάνιας του Δήμου Γρεβενών με σκοπό την άμεση πληροφόρηση και την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των συνδημοτών μας για την πιστή εφαρμογή των νέων και αυστηρότερων προληπτικών μέτρων για την ανάσχεση του κορονοϊού, η Δημοτική Αρχή προχώρησε στη δημιουργία και δημοσιοποίηση της τέταρτης κατά σειρά διαδικτυακής της αφίσας υπό τη μορφή και πάλι του κοινωνικού μηνύματος.

 Ειδικότερα, η σωστή και υποχρεωτική χρήση της μάσκας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, αποτελεί το κεντρικό θέμα της καινούργιας αφίσας που στοχεύει στην ορθή τήρηση του καθοριστικού αυτού μέτρου αφού συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία της Δημόσιας Υγείας καθώς συγκρατεί αποτελεσματικά το επιδημιολογικό φορτίο μιας περιοχής σε χαμηλά επίπεδα σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους.

<Επιπλέον, η νέα ενημερωτική προσπάθεια του Δήμου Γρεβενών για την αντιμετώπιση της πανδημίας έρχεται να υπενθυμίσει την ατομική και συλλογική ευθύνη που οφείλουμε να αναλάβουμε όλοι μας προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος ενός τοπικού lockdown που σίγουρα θα οξύνει το μείζον κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα της ανεργίας και της υπανάπτυξης.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα