ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: Διακομματική σύσκεψη ενόψει εκλογών για τη διάθεση και τη χρήση χώρων προβολής

Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο της τήρησης των κανόνων δεοντολογίας σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδουκαι ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη αναφορικά με τον τρόπο χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα/φορείς.

Με ανοιχτή πρόσκληση οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζόμενωνκομμάτων που μετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των βουλευτών, καλούνται σε κοινή σύσκεψηπροκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν στη διάθεση και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χωρών που θα διατεθούν για την προεκλογική προβολή τους. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ώρα 10:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης «Κοβεντάρειο»(Χαρισίου Μούκα 7).

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα