Γενικά

Διπλή «ψυχρή εισβολή» από την Κυριακή

Άκρως χειμωνιάτικο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, με χιόνια και ισχυρούς ανέμους. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή.

Προ των πυλών βρίσκεται η νέα ψυχρή εισβολή που αναμένεται να επηρεάσει μεγάλο μέρος της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά της, το τσουχτερό κρύο, τον ισχυρό παγετό και το χιόνι. 

Το επερχόμενο κύμα αναμένεται να φθάσει στην χώρα από την Κυριακή σύμφωνα με την ανάλυση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, ο οποίος ανέφερε ότι ο χιονιάς θα έρθει σε δύο κύματα.

“Η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, τα χιόνια και οι θυελλώδεις βοριάδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού από την Κυριακή και μετά. Ο χιονιάς θα έρθει σε δύο κύματα. Ένα ασθενές κύμα την Κυριακή και το άλλο από Δευτέρα απόγευμα προς την Τρίτη. Η θερμοκρασία την Κυριακή θα πέσει κατά 5 με 6 βαθμούς και συνολικά έως την Τρίτη κατά 10 βαθμούς Κελσίου”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα