HighlightsLifestyleΆνδραςΓυναίκα

Δολοφόνοι που έπαιζαν θέατρο στην κάμερα- Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Ιστορίες που λόγω της βιαιότητας και φρικαλεότητάς τους έμειναν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων. Δολοφονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα, με το τραγικό της υποθέσεως, τους δολοφόνους να εμφανίζονται στην κάμερα, να θρηνούν αναζητώντας την αλήθεια.

Εγκλήματα χωρίς σταματημό, εγκλήματα που εξιχνιαστηκαν και σόκαραν όλη την ανθρωπότητα. Από το πιο πρόσφατο έγκλημα με την 41χρονη Γεωργία που ήταν έγκυος στο μωράκι της.

**Το πιο εξοργίστικο… Ένας από τους δολοφόνους, να αποφυλακίζεται, να ξανά παντρεύεται και να ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Ο δολοφόνος της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη

Η πρώτη γυναικοκτονία του 2024… Ο σύντροφος της, μαζί με τον φίλο του, δολοφόνησαν την 41χρονη έγκυο Γεωργία Μουράτη. Εμφανίστηκε συντετριμμένος στις κάμερες, λέγοντας ψέματα για εκείνο το βράδυ. Φορούσε το κασκόλ και τις παντόφλες της, για να την νιώθει κοντά του.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν

Για 40 μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσποιούνταν, λέγοντας την ίδια ιστορία, ότι ληστές μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν την άτυχη Καρολάιν και κρέμασαν το σκυλί τους. Το θράσος του έφτασε μέχρι και την κηδεία της, όπου αγκαλιάζε τη μητέρα της Καρολαιν δίνοντας της κουράγιο. Συνελήφθη την ημέρα της κηδείας.

Ο δολοφόνος της Κικής στη Βέροια

Το 2005 ο Δάνος Μουρατίδης μετά από επανειλημμένες αρνήσεις του στην Αγγελική Νικολούλη, δέχεται να μιλήσει δημόσια σε συνέντευξη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ. Εκείνος ισχυριζόταν ότι είχαν κοιμηθεί μαζί με την εξαφανισμένη σύντροφό του, Κική Κούσογλου, κι όταν ξύπνησε εκείνη δεν ήταν εκεί. Τελικά ομολόγησε ότι την στραγγάλισε πάνω σε έναν καβγά τους. Το 2021 αποφυλακίστηκε,παντρεύτηκε, και τώρα ζει στο εξωτερικό.

Η μάνα από τη Σιάτιστα Κοζάνης που σκότωσε το παιδί της

Ο 23χρονος Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς τα μεσάνυχτα της 18ης Φεβρουαρίου 2011 από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης, όπου διέμενε με τη μητέρα, τον πατριό και τον 12χρονο τότε αδελφό του. Επτά μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου, το πτώμα του βρέθηκε από έναν κυνηγό, μισοθαμμένο και μισοφαγωμένο από ζώα, στην περιοχή Γεφύρι του Πασά στο νομό Γρεβενών, όπου διατηρούσε μελίσσια ο πατριός του. Η μητέρα του τον αναζητούσε κλαίγοντας στις εκπομπές.

Η «μαύρη χήρα της κοιλάδας»

Η «μαύρη χήρα της κοιλάδας»- αναζητούσε μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές το δολοφόνο του καπετάνιου συζύγου της, που αυτή είχε σκοτώσει στην Αργολίδα το 2014 με σφαίρες στην κοιλιά και στο κεφάλι. Μετά από μήνες ομολόγησε και καταδικάστηκε σε ισόβια.

Ο πατροκτόνος από τη Ρόδο

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο μέσα από την παρουσία του στο «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, όπου ζητούσε βοήθεια  για τη σύλληψη του δολοφόνου του πατέρα του. Τελικά ο δολοφόνος ήταν ο ίδιος,  οποίος φέρεται να ότι είχε σχεδιάσει να εκτέλεσε τον πατέρα του για οικονομικό κίνητρο.

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα