Χωρίς κατηγορία

Δράση προώθησης της σημασίας των προληπτικών εξετάσεων ενάντια στον καρκίνο

Δράση προώθησης της σημασίας των προληπτικών εξετάσεων ενάντια στον καρκίνο, διενεργεί το παράρτημα Ν. Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης, κατά τον μήνα Οκτώβριο που είναι αφιερωμένος στον καρκίνο του μαστού.

Από τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι και το τέλος του ίδιου μήνα, στο πίσω μέρος των εισιτηρίων θα φιλοξενείται μήνυμα υπενθύμισης για διενέργεια προληπτικών εξετάσεων, στα εισιτήρια που θα εκδίδονται από τον σταθμό ΚΤΕΛ Κοζάνης, ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας, από τα εκδοτήρια των ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης του Υπεραστικού σταθμού ΚΤΕΛ Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη και από τα εκδοτήρια στα Σέρβια Κοζάνης.

Την Τρίτη 15/10 (ημερομηνία έναρξης της δράσης) στον τερματικό σταθμό ΚΤΕΛ στην Κοζάνη από τις 12:00μμ  θα υπάρχει σταντ με ενημερωτικό υλικό κι εκπροσώπους του παραρτήματος με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την σημασία της Πρόληψης στον αγώνα κατά του καρκίνου.

Στόχος αυτής της δράσης είναι η έμφαση της σημασίας των προληπτικών εξετάσεων κατά του καρκίνου, αλλά και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για διενέργεια προληπτικών εξετάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και με τη σωστή καθοδήγηση του γιατρού τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα