Γενικά

Δύο νεκροί στη Μαγνησία και τέσσερις αγνοούμενοι από την κακοκαιρία «Daniel»

87χρονη εντοπίστηκε νεκρή, καθώς είχε καταπλακωθεί από ξύλα – Στη λίστα των αγνοουμένων άλλα δύο άτομα στην ορεινή Μαγνησία, αλλά και ένας νεαρός βοσκός στη Λάρισα

Δεύτερος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία Daniel που έχει πλήξει με μεγάλη σφοδρότητα τη Μαγνησία.

Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 10:30 από την Πυροσβεστική, μια 87χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Πάλτση στη Μαγνησία με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε σε έναν σωρό από ξύλα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ένας κτηνοτρόφος, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο. Ο 51χρονος κτηνοτρόφος πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης με το όχημά του, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε δίπλα στο σπίτι του από τα ορμητικά νερά.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες έρευνες για τον εντοπισμό ενός δεύτερου ατόμου το όχημα του οποίου παρασύρθηκε από ρέμα που είχε υπερχειλίσει από τον τεράστιο όγκο του νερού.  Πρόκειται για τον 42χρονο οδηγό ενός ΙΧ αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από ρέμα στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης μαζί με τον γιο του. Ο ανήλικος γιος του πρόλαβε και εγκατέλειψε το όχημα, όχι όμως και ο οδηγός, ο οποίος από χθες το πρωί αγνοείται, με τις πιθανότητες να βρίσκεται εν ζωή να μειώνονται όσο περνά η ώρα.

Στη λίστα των αγνοουμένων βρίσκονται άλλα δύο άτομα σε ορεινή περιοχή της Μαγνησίας, για τα οποία δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά.

Επιπλέον, αγνοείται από το βράδυ ένας νεαρός βοσκός στην περιοχή της Νέας Λεύκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο βοσκός είναι πακιστανικής καταγωγής και ζούσε σε τροχοβίλα στην περιοχή.

πηγη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα