HighlightsΑθλητισμός

Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Κοζανίτη Παύλου Κυριακίδη, του αρχηγού της Νίκης– Ανείπωτος θρήνος

Σοκ στην οικογένεια της Νίκης όπως και της οικογένειας της Κοζάνης, καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του Κοζανίτη Παύλου Κυριακίδη, αρχηγού της ομάδας Νίκης Βόλου.
Ο Παύλος Κυριακίδης «αποχαιρετά» τη σύζυγό του Ιωάννα

«Ο άγγελός μου στη γη από σήμερα πλέον είναι άγγελός μου στον ουρανό. Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλό παράδεισο. Αναπαύθηκε η ψυχούλα σου και πλέον δεν θα πονάς άλλο.

Στεναχωριέμαι για όλα αυτά που δεν προλάβαμε να ζήσουμε, αλλά σε ευχαριστώ για όλα έζησα δίπλα σου. Είσαι ο δικός μου ήρωας».

Η κηδεία της 30χρονης Ιωάννας θα γίνει σήμερα στον τόπο καταγωγής της στον Κρόκο Κοζάνης και στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις 15:00.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 

“Είναι από τα πρωινά που δεν θες να ξημερώσουν. Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό της συζύγου του αρχηγού μας Παύλου Κυριακίδη, Ιωάννας σε ηλικία 30 ετών. Παύλο, κουράγιο σ’ αυτήν την τόσο σκληρή δοκιμασία που έχεις να αντιμετωπίσεις. Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις στιγμές. Σύσσωμη η οικογένειά μας είναι στο πλευρό σου”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα