Γενικά

Εισαγγελική παρέμβαση για τη θανάτωση των αλόγων στα Γρεβενά

Εισαγγελική παρέμβαση από την αντεισαγγελέα του Αρείου, Πάγου Αναστασία Μασούρα προκάλεσε η πρόσφατη είδηση της θανάτωσης και του τεμαχισμού αλόγων σε περιοχή των Γρεβενών.

Η εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε στην Εισαγγελία Γρεβενών να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για το εάν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα και τον εντοπισμό των δραστών.

«Παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στις δέουσες νόμιμες ενέργειες προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιόποινων πράξεων και εντοπισμό των δραστών σχετικά με την θανάτωση των τεσσάρων αλόγων στην περιοχή Σαμαρίνας Γρεβενών. Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά», αναφέρεται στην εισαγγελική παρέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Ιανουαρίου άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τέσσερα άλογα στην περιοχή Χελιμόδι της Σαμαρίνας Γρεβενών. Τα άλογα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκαν νεκρά το απόγευμα από τον ιδιοκτήτη τους. Αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα άλογα έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ ήταν τεμαχισμένα σε πολλά κομμάτια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα